Jaunos pareigūnės pramoga – su padangas svilinančiu BMW

Penktadienį vakare buvo paviešintas vaizdo įrašas, kuriame matomas labai neįprastas vaizdas. Uniformuota jauna pareigūnė sėda į BMW, o šio vairuotojas ima didžiuliu greičiu lakstyti po aikštelę, slysdamas šonu tarp senų padangų.

Pareigūnė su šypsena sėdo į BMW.<br>Stop kadras.
Pareigūnė su šypsena sėdo į BMW.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2016, 5:15 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 8:40 PM

Aplinkui nematyti jokių kitų žmonių – girdisi tik pasilinksminimą filmavusios porelės pokalbis.

Į oficialų renginį vaizdas taip pat nepanašus. Aikštelės nejuosia apsauginės tvoros, o slidinėjantis BMW – sena trečios serijos „kregždė“ be saugos lankų.

Netoliese matyti ir policijos automobilis, kuriame liko pareigūnės kolega. Iš to galima manyti, kad pramoga vyko tarnybos metu. Jaunai pareigūnei pasivažinėjimas akivaizdžiai patiko – ji rodė iškeltą nykštį, o automobilis sukosi tol, kol sprogo galinė padanga.

Kada šis įrašas buvo padarytas – neaišku, bet jį paviešinęs žmogus neslėpė, kad tai vyko Panevėžyje, „Driftlandu“ vadinamoje aikštelėje.

Paprastai tokius vaizdus išvydę pareigūnai vairuotojus griežtai baudžia už pavojingą ar chuliganišką vairavimą.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos grupės vyresnysis specialistas Raimondas Šimiliūnas patvirtino, kad vaizdo įraše matoma mergina dirba Panevėžio apskrities vyriausiajame policijos komisariate Patrulių kuopoje. „Dėl to įvykio pradėtas tarnybinis patikrinimas ir jei bus nustatyti pažeidimai, pareigūnai bus nubausti drausminėmis nuobaudomis“, – tvirtino jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.