Tvankiame autobuse vaikus kankino tol, kol šie ėmė alpti

Didžiulis karštis ir oro trūkumas autobuse gali būti pavojingas sveikatai. Vašingtone mokyklinio autobuso vairuotoja neteko darbo po to, kai uždraudė vaikams atidaryti langus, nors viduje buvo nepakeliamai tvanku.

Mokyklinio autobuso vairuotoja uždraudė vaikams atidarinėti langus, esą tuomet įsijungs signalizacija.<br>Justino Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Mokyklinio autobuso vairuotoja uždraudė vaikams atidarinėti langus, esą tuomet įsijungs signalizacija.<br>Justino Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2016, 11:15 AM, atnaujinta May 23, 2017, 4:35 AM

Internete sparčiai plinta balandžio 19 dieną įvykusio incidento vaizdo įrašas. Saugant vaikų tapatybes jis yra specialiai padarytas neryškus. Visgi vaikų riksmai išduoda, kad langus atidaryti jie ėmė reikalauti po to, kai viena mergaitė tiesiog nualpo.

„Kodėl mes negalime atidaryti langų?“ – įraše aiškiai girdimas vieno iš moksleivių klausimas.

„Nes suveiks signalizacija“, – tuoj pat seka vairuotojos atsakymas.

„Man nerūpi! Ji gali mirti!“ – toliau girdimas išgąsčio kupinas balsas.

Vairuotoja patarė vaikams vėdinti nualpusią draugę, o pati važiavo toliau. Mažieji pasirūpino vandeniu, kuriuo bandė atgaivinti mergaitę ir tuo pat metu maldavo vairuotojos pagalbos.

Keletas vaikų išlipo lauk nepasiekę savo stotelių, nors pagal valstijoje galiojančią tvarką, taip elgtis yra draudžiama.

Kaip skelbia wpxi.com, kitą dieną mokyklinio autobuso vairuotoja neteko darbo, tačiau dviejų pakeliui į namus sunegalavusių vaikų tėvams tai buvo menka paguoda. Jie nori žinoti, kodėl vairuotoja leido mokiniams kentėti.

JAV mokykliniuose autobusuose vis dažniau montuojamos vaizdo kameros, o tėvams ne visuomet patinka tai, ką jie mato vaizdo įrašuose. Praėjusiais metais vairuotojas užrakino vaikus viduje vien tam, kad galėtų apšaukti juos dėl blogo elgesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.