Suniokotame „Subaru“ pareigūnai aptiko netikėtą radinį

Šiaurės Amerikoje stovyklavimas gali būti ganėtinai pavojingas laisvalaikio praleidimo būdas. Maisto produktus patartina laikyti saugioje vietoje, antraip gali pasikartoti situacija į kurią pateko jauna amerikietė.

Skanėstų paieškos šiai meškai baigėsi visą naktį trukusiu įkalinimu automobilyje.<br>Lrytas.lt nuotr.
Skanėstų paieškos šiai meškai baigėsi visą naktį trukusiu įkalinimu automobilyje.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2016, 5:39 PM, atnaujinta May 18, 2017, 3:36 PM

Kaip skelbia „CBS Denver“ naujienų kanalas, smalsi meška sugebėjo atidaryti merginos automobilio bagažinę, o vėliau visą naktį krapštėsi joje bandydama ištrūkti lauk.

„Kažkas pasakė, kad mano automobilyje yra meška. Aš tik pagalvojau, kad jie turi omenyje, jog ši išdaužė langą ir tik pagalvojau: „Na, ką padarysi“, – vietos žurnalistams pasakojo netikėto siurprizo sulaukusi Annie Bruecker.

Situacijos apibūdinimas gerokai nustebino ir skambučio antradienio, liepos 12 rytą sulaukusius Džefersono apygardos šerifo biuro pareigūnus.

„Automobilyje to dar nebuvo. Esu gavęs pranešimų apie meškas namuose, tačiau įprastai jos pabėga dar prieš mums pasirodant. Ši buvo pirmoji, kuri vis dar buvo vietoje, kai mes atvykome“, – kalbėjo šerifo pavaduotojas Joshas Tillmanas.

Jis su kolega visą meškos gelbėjimo operaciją įamžino vaizdo įraše.

„Kai mes priartėjome prie automobilio ji keletą trenkė į galinį langą ir tai mus gerokai išgąsdino. Meška turėjo atsidaryti duris tam, kad patektų į vidų“, – sakė Brianas McLaughlinas.

Tuo metu automobilio savininkė patikino, kad visi automobilio langai ir durys buvo uždaryti.

„Kaip durys atsidarė meška iššoko mano pusėje. Aš garsiai surėkiau ir tai ją išgąsdino. Galiausiai ji nubėgo į kitą pusę“, – prisiminė J. Tillmanas.

Meška iš pažiūros buvo visiškai sveika, tačiau A. Bruecker automobilis kaip reikiant nukentėjo.

„Visa lubų danga buvo nuplėšta, taip pat ir panoraminio stoglangio perdanga. Vairas kaip ir daugumo salono detalių – apkramtytas“, – guodėsi mergina.

Subaru“ universalas buvo nutemptas ir nežinia, ar dar bus verta jį tvarkyti. Viduje greičiausiai apskritai neliko detalių, kurias dar būtų galima kažkur panaudoti.

A. Bruecker pasakojo, kad dieną prieš incidentą ji nusipirko maisto, tačiau automobilyje jo nelaikė. Vieninteliu traukos objektu meškai galėjo tapti sutraiškyta limonado skardinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?