Sulaukėjusio „Žiguli“ vairuotojo policijos šūviai neišgąsdino

Piktybinių Kelių eismo taisyklių pažeidėjų gaudynės kaimyninėje Rusijoje anaiptol nėra neįprastas reginys, tačiau net ir vertinant šios šalies standartais šios gaudynės labiau primena veiksmo filmo sceną nei realų incidentą.

Šios senutėlio „Žiguli“ vairuotojo gaudynės su šūviais primena veiksmo filmą.<br>Lrytas.lt nuotr.
Šios senutėlio „Žiguli“ vairuotojo gaudynės su šūviais primena veiksmo filmą.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2016, 2:40 PM, atnaujinta May 18, 2017, 5:55 AM

Viskas prasidėjo nuo to, kad Lesnovo mieste patruliuojantys pareigūnai radijo ryšiu išgirdo pranešimą apie pavojingą VAZ 2106 vairuotoją.

Taip pat buvo pranešta, kad pažeidėjas greičiausiai neblaivus, todėl policininkai pasuko ta kryptimi, kur jis buvo pastebėtas pastarąjį kartą.

O tuomet ir prasidėjo gaudynės. Seno žalio „Žiguli“ vairuotojas nekreipdamas dėmesio į pareigūnų garso signalą ir reikalavimą sustoti prie dešiniojo kelkraščio padidino greitį ir nuvažiavo tolyn.

Dėl aukšto svorio centro ir prastai veikiančios pakabos bėgliui sunkiai sekėsi suvaldyti automobilį posūkiuose, tačiau, nors ir per plauką, avarijos jis kiekvieną kartą išvengdavo.

Ne kartą perspėję, kad vairuotojui atsisakant sustoti peršaus padangas, pareigūnai šį grasinimą pabandė įgyvendinti, tačiau nieko nepešė. Ratai liko sveiki, o pažeidėjas į šūvius nereagavo.

Nežinia, kaip būtų pasibaigusios šios gaudynės, jei „šeštuko“ vairuotojas nebūtų pasukęs į pramoninį rajoną, kur galiausiai pasiekė aklagatvį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.