Legendinių „vabalų“ šeimininkams – didžiulė šventė

Legendinių „Beetle“ („vabalų“) gerbėjų sąskrydžiai, tradiciškai rengiami Travemiundės (Vokietija) kurorte Baltijos paplūdimyje, išsiskiria originalumu.

„Beetle“ gerbėjai kviečiami į tarptautinę šventę.<br>Gamintojo nuotr.
„Beetle“ gerbėjai kviečiami į tarptautinę šventę.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2016, 10:55 AM, atnaujinta May 17, 2017, 4:43 PM

Šiemet rugpjūčio 19-21 dienomis Volkswagen „vabalų“ fanai susitiks jau dvyliktąjį kartą.

„Šimtai „vabalų“ vairuotojų iš visos Europos susirenka į vieną vietą, kur dalijasi įspūdžiais apie legendinį „Volkswagen“ automobilį“, – sako renginio organizatorė Gaby Kraft.

Šiemet „Volkswagen“ atstovai į festivalį atridens ribotos laidos „Denim Edition“ modifikaciją – „Beetle“ kabrioletą su mėlyno džinso spalvos būdingomis siūlėmis dygsniuotu medžiaginiu stogu.

Tai bus 1974–ųjų laidos legendinio „Jeans Bug“ šiuolaikinė reinkarnacija. Verta prisiminti, kad tokį „džinsinį“ pavadinimą gavo specialiai jaunimui skirta 1974-ųjų laidos „Volkswagen“ vabalo modelių grupė, kurioje dėl žemesnės kainos buvo kuklesni ir automobilio techniniai parametrai.

Visa tai kompensuota turtingesne puošyba – linksmomis kėbulo spalvomis su džinsinio audinio siūles ir kišenes imituojančiomis aplikacijomis, sportiniais ratlankiais, linksmos spalvos saugos diržais, margais sėdynių apmušalais, įdomiai dekoruotais vairaračiais ir pan.

Paskutinės dvi „džinsinių“ vabalų laidos pagamintos 1995 ir 2000 metais ir buvo skirtos Meksikos rinkai.

„Volkswagen“ paviljoną šiemet okupuos automobilio vidaus erdvės dizaineriai ir suasmeninimo galimybių meistrai, kurie pasiūlys margiausių sėdynių apmušalų, įdomių prietaisų skydo inkrustacijų, dekoratyvinių orapūtės grotelių, senoviškai stilizuotų automobilio elektronikos blokų ir kitokių „Volkswagen“ vabalo (ir ne tik) suasmeninimo galimybių.

Sąskrydžio dalyviai rinksis netoliese esančio Liubeko didmiestyje, iš kur darniomis kolonomis vyks į Travemiundę, o jos viešosiose erdvėse – Briugmangartene ir Baltijos pajūrio pliažuose – vyks visi „The Beetle Sunshine Tour“ sąskrydžio renginiai bei linksmybės.

Atmosferą kaitins įvairių muzikos stilių didžėjai, kvapą gniaužiančius triukus demonstruos akrobatai, vyks gražiausios vabalo savininkės „Miss Beetle“ rinkimai. Rengiami ir jau tradiciniais tapę gražiausio bei originaliausio „vabalo“ rinkimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.