Parduoda „Žiguliuką“, nes nori grąžinti katinui vyriškumą

Rasti pirkėją pavargusiam rusiškam automobiliui nėra lengva užduotis. Ji tampa dar sudėtingesnė norint už mašiną gauti daugiau nei galėtų pasiūlyti metalo laužo supirkėjai.

VAZ 2101 parduodamas dėl kilnaus tikslo arba keičiamas į „Land Cruiser“ visureigį.<br>Ekrano nuotr.
VAZ 2101 parduodamas dėl kilnaus tikslo arba keičiamas į „Land Cruiser“ visureigį.<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2016, 2:09 PM, atnaujinta May 9, 2017, 10:15 PM

Galvodamas, kaip išspręsti šį klausimą Omsko gyventojas nemokamame transporto skelbimų portale patalpino savo VAZ 2101 aprašymą, kuriame greta techninių duomenų yra ir itin pikantiškų detalių.

Vyras tvirtina, kad 1978 metais pagamintas „Žiguliukas“ yra ne automobilis, o tikras lėktuvas. Anot jo, kiekvieną kartą skrendant pro oro uostą tekdavo prašyti dispečerių leidimo nusileisti.

Skelbime rašoma, kad visos mašinos durys ir bagažinė atsidaro, tačiau to nerekomenduojama daryti važiuojant. Prie automobilio pridedamos šešios žieminės, keturios vasarinės ir dvi kinietiškos padangos.

„Pirmuko“ savininkas už automobilį prašo 26999 rublių (394 eurų) ir tikina, kad jam prireikė pinigų katino potencijos atstatymui. Vokietijos veterinarai esą už maždaug tokią sumą pažadėjo prisiūti gyvūno lyties organus.

Visgi neaišku, ar vyrui tikrai rūpi laikomo naminio gyvūnėlio gerovė, nes papildomas prierašas skelbia: „Arba velniop tą katiną. Keičiu į „Land Cruiser“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.