Visureigyje paliktas dvimetis partrenkė mamą ir brolį

Rusijai priklausančiame Primorės krašte pirmadienį užfiksuotas kuriozinis incidentas.

Šiame „Toyota RAV4“ visureigyje be priežiūros paliktas vaikas sukėlė rimtą incidentą.<br>Primorės krašto VRM biuro nuotr.
Šiame „Toyota RAV4“ visureigyje be priežiūros paliktas vaikas sukėlė rimtą incidentą.<br>Primorės krašto VRM biuro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2016, 6:09 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:56 AM

Regioniniame šalies Vidaus reikalų ministerijos struktūrų tinklapyje patalpinto pranešimo pavadinimas skelbia, kad avariją sukėlė nepilnametis. Visgi toliau seka labai netikėtos šio eismo įvykio detalės.

Įvykio aprašyme nurodoma, kad tai nutiko po to, kai ketverių asmenų šeima „Toyota RAV4“ visureigiu parvyko į savo namus priemiestyje. Suaugusieji patys išlipo iš automobilio, tačiau viduje liko jų dvejų metų sūnus.

Tėvas įėjo į namą, o mama laikydama ant rankų mažesnį, vos vienerių metų vaiką iš bagažinės bandė ištraukti vežimėlį.

Tuo metu salone be priežiūros paliktas berniukas persėdo į vairuotojo vietą ir perjungė automatinės pavarų dėžės svirtį iš parkavimo padėties į neutralią.

Automobilis pradėjo riedėti atgal ir partrenkė už jo su vaiku ant rankų stovėjusią moterį.

Dėl smūgio jai lūžo šonkaulis ir buvo smarkia sumuštas kelis. Rankose buvusiam vaikui fiksuoti smarkūs sumušimai ir įbrėžimai kaktoje.

Šį rudenį Rusijoje tai jau ne pirmas atvejis, kai nerūpestingi tėvai palieka vaikus automobiliuose pavojingose situacijose.

Rugsėjo mėnesį Maskvoje buvo nutemptas neleistinoje vietoje pastatytas automobilis, kuriame vyras paliko du savo mažylius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.