Žiopliausi sukčiai: „pelninga“ avarija virto tikru spektakliu

Jei senas automobilis vos važiuoja ir jo tvarkyti jau neverta ar pernelyg brangu, o naujam įsigyti trūksta lėšų, tenka pasukti galvą ieškant išeities. Vienas iš populiariausių neteisėtų būtų – pasipelnyti draudimo kompanijos sąskaita.

Savo suktam planui ši rusų trijulė pasirinko pačią blogiausią vietą mieste.<br>Ekrano nuotr.
Savo suktam planui ši rusų trijulė pasirinko pačią blogiausią vietą mieste.<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2017, 5:22 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 4:38 AM

Dažnai tuo tikslu sukeliamos tyčinės avarijos, kai vairuotojas staigiai stabdo ir „pagauna ant judesio“ iš paskos važiavusį automobilį. Kiti sukčiai taip pat nusprendžia inscenizuoti eismo įvykį.

Šie Serpuchovo miesto (Rusija) gyventojai patys įsitikino, kad tai nėra toks jau lengvas darbas. Ypatingai, jei jo imiesi tiesiog viduryje dienos, kai aplinkui zuja kiti eismo dalyviai.

Visgi ištaikę momentą, kai sankryžoje buvo mažiau automobilių ir klausydami iš „Lada“ sedano išlipusios keleivės nurodymų abu sąmokslininkai mašinas sustatė taip, kaip pridera.

Pastatę avarinius ženklus sulaukė policijos ekipažo ir užpildę visus reikiamus dokumentus išsiskirstė. Sprendžiant pagal pareigūno, kuris nepabendravo su įvykio liudininkais, protokolą, planas galėjo ir pavykti.

Tačiau visą situaciją nuo pradžios iki galo užfiksavo stebėjimo kameros, taigi sukčių trijulei tikrai nepavyks pasipelnyti. Be to, draudimo kompanijos atstovai pasirūpins, kad jie už tai sulauktų atsakomybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.