Stulbinanti iliuzija: dėl keistos tatuiruotės vairuotojas išgarsėjo visame pasaulyje

Sunkvežimio vairuotojas Kenny Ollerenshawas pasidarė pačią keisčiausią tatuiruotę, kuri vienus žavi, o kitiems kelia šiurpą. Dėl jos viršutinė kūno dalis atrodo lyg joje būtų įsitaisęs miniatiūrinis žmogus, kuris laiko rankose vairą.

Kenny Ollerenshawas šią tatuiruotę darėsi keturias valandas, tačiau sako, kad ji nėra baigta. <br>Richard Batey/Immortal Art nuotr.
Kenny Ollerenshawas šią tatuiruotę darėsi keturias valandas, tačiau sako, kad ji nėra baigta. <br>Richard Batey/Immortal Art nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2017, 8:02 PM

Kai 36-erių vyras judina raumenis, interaktyvioji tatuiruotė taip pat atgyja sudarydama įspūdį, kad mažoji kopija vairuoja visą kūną.

Kaip skelbia metro.co.uk, nuotraukose įamžintos tatuiruotės piešimas truko keturias valandas. Visgi tam pasiryžęs britas sako, kad ji dar nėra baigta.

Pirmas žmogus, kuriam vyras parodė tatuiruotę, buvo jo sūnus. Vėliau paskelbė nuotraukas internete, kurios jos sulaukė neįtikėtino susidomėjimo. Vien socialiniame tinkle „Facebook“ tatuiruotės nuotraukomis pasidalino daugiau nei 1 mln. vartotojų.

Kambrijos grafystėje (Didžioji Britanija) gyvenantis sunkvežimio vairuotojas sakė, tai yra pirmoji jo tatuiruotė. Jis pripažino, kad „šiek tiek skaudėjo“.

„Jo manymu, tatuiruotė atrodė „kietai“, tačiau aš nesitikėjau, kad ji sulauks tokio susidomėjimo. Prasidėjo tikra beprotybė, o sūnus pranešė mamai, kad aš išgarsėjau“, – britų žurnalistams sakė K. Ollerenshawas.

Žiūrėdamas į veidrodį jis pats stebisi tuo, ką padarė. Vyras juokavo, kad jam judinant krūtinės raumenis vaizdas būna tiesiog neįtikėtinas.

„Štai ką aš vadinu interaktyviąja tatuiruote – ji šokiruoja žmones labiau nei bet kas kita. Tai priverčia visus aplinkui esančius žmones nusišypsoti, nusijuokti ir pradėti bendrauti“, – sakė britas.

Tatuiruotę atliko Karlaile įsikūrusios „Immortal Art Studio“ meistras Richardas Batey'us. 43-erių vyras sakė, kad įkvėpimas jam iš patirties dirbant automobilių pramonėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.