Pareigūnai atskleidė, kodėl naujam „Audi“ prireikė techninės pagalbos: priežastis labai neįprasta

Socialiniuose tinkluose plačiai pasklido nuotrauka, kurioje įamžinta ant techninės pagalbos sunkvežimio vežama policijos „Audi A6“.

Gyventojai nustebo išvydę naująjį policijos automobilį ant techninės pagalbos sunkvežimio.<br> „Facebook"/Kur stovi policija Kaune nuotr.
Gyventojai nustebo išvydę naująjį policijos automobilį ant techninės pagalbos sunkvežimio.<br> „Facebook"/Kur stovi policija Kaune nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2018, 12:39 PM, atnaujinta Mar 22, 2018, 5:57 PM

Internautai nesuprato, kodėl visiškai naujas automobilis negalėjo važiuoti savo eiga. Pareigūnai paaiškino, kad tam yra svarbi priežastis.

Lietuvos kelių policijos tarnybos vyresnioji specialistė Marija Kazanovič patikino, kad automobilis tikrai nebuvo sugedęs ar pakliuvęs į avariją.

Anot jos, mašina taip buvo vežama į oficialų „Audi“ servisą dėl nedidelio kėbulo remonto – bus dažoma vieta, kurioje pažeisti dažai.

M.Kazanovič priminė, kad naujieji automobiliai – reprezentaciniai, todėl turi atrodyti nepriekaištingai.

„Automobiliui galioja garantija, tačiau „Audi“ centro ir apskritai jokie mechanikai neturi teisės vairuoti patrulinio automobilio. Pagal sutartį jis taip ir turi būti transportuojamas – užkeltas ant sunkvežimio“, – komentavo pareigūnė.

Ji pridūrė, kad automobilio remontas – ne policijos rūpestis.

Pašnekovės teigimu, pareigūno darbo valanda nemažai kainuoja, todėl jis negali laukti šalia serviso, kol bus tvarkoma transporto priemonė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.