„Lamborghini“ milijonierius Paulius Aršauskas stato kur patinka – paaiškino, kodėl

Iš kriptovaliutų kasyklos įspūdingus turtus besikraunantis Paulius Aršauskas neslepia, kad eilinių lietuvių požiūris į tai, ką daro, jam nelabai rūpi. Netgi priešingai – neigiami ir pavydūs atsiliepimai milijonierių tik dar labiau motyvuoja.

 Paulius Aršauskas sako, kad labiau linkęs baudomis paremti valstybę nei mokėti brangiau už kasko draudimą.<br> Instagram nuotr.
 Paulius Aršauskas sako, kad labiau linkęs baudomis paremti valstybę nei mokėti brangiau už kasko draudimą.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2018, 1:36 PM, atnaujinta Jul 15, 2018, 4:21 PM

P. Aršauskas kaip kasdieninę transporto priemonę naudoja „Lamborghini Huracan“.

Įsigijęs egzotišką superautomobilį vyras lrytas.lt žurnalistams pasakojo, kad žema ir plati mašina jam nesukelia jokių papildomų nepatogumų.

Visgi panašu, kad tai nėra visai tiesa. 

Socialiniuose tinkluose eiliniai praeiviai pradėjo dalintis nuotraukomis, kuriose užfiksuota, kaip išskirtiniais numeriais pažymėtas ryškiai raudonas sportinis automobilis stovi akivaizdžiai pažeisdamas taisykles. 

P. Aršauskas dėl tokio savo elgesio atgailauti nebuvo nusiteikęs. Asmeninėje „Instagram“ paskyroje jis paaiškino, kodėl taip elgiasi. 

„Paskutinį kartą viešai visiems papasakosiu, kodėl mašiną statau kitaip nei visi. 

Kai per ris mėnesius susimokėsite Kasko frančizę du kartus po 5000 eurų dėl „šūdarankių“ kurie nemoka atidaryti durelių, tada suprasite, kad geriau mokėti baudą ir paremti valstybę nei draudimo bendroves“, - rašė socialinių tinklų žvaigžde vadinamas žinomas vyras.

Šis jo paaiškinimas publikuotas šalia nufilmuoto eilinio susidūrimo su policijos pareigūnais. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.