„Regitros“ darbuotoja pričiupo sukčiautoją, bet tai buvo ne viskas: vyrą ištiko keistesnė bėda

Akyla „Regitros“ darbuotoja pastebėjo, kad vienas vyras per teorijos egzaminą keistai elgiasi. Netrukus paaiškėjo, kad vyriškis buvo apsirūpinęs aparatūra, per kurią jam buvo diktuojami teisingi atsakymai.

„Regitro“<br>T.Bauro nuotr.
„Regitro“<br>T.Bauro nuotr.
„Regitro“<br>T.Bauro nuotr.
„Regitro“<br>T.Bauro nuotr.
„Regitro“<br>T.Bauro nuotr.
„Regitro“<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 29, 2018, 10:00 AM

Vairuotojo pažymėjimą siekiantis gauti vyras buvo sučiuptas įmonės „Regitra“ Šiaulių padalinyje, kai su grupele egzaminuojamųjų triūsė prie kompiuterio.

Kilo įtarimas

Iš pradžių įtarimą sukėlė tai, kad jis labai palinkęs prie kompiuterio ekrano. Atidžiau įsižiūrėjusi egzaminuotoja pamatė iš po džemperio gobtuvo kyšančius laidus.

Iš Vilkaviškio atvažiavęs 33 metų vyras po egzamino buvo pakviestas į gretimą patalpą. Įtarimą sukėlusiam vilkaviškiečiui buvo pasakyta, kad jis neišlaikė egzamino dėl nesąžiningumo.

Vilkaviškietis buvo apsirūpinęs šiuolaikiška technika: džemperyje buvo paslėptas ir prie drabužio priklijuotas interneto modemas su SIM kortele ir mobiliojo ryšio telefonu. Šia įranga buvo transliuojami pagalbininko perduodami teisingi atsakymai, kuriuos vyriškis girdėjo per mažytes į ausį įkištas ausines.

Teko važiuoti į ligoninę

Vos 1,5 milimetro dydžio ausinės buvo belaidės, todėl įtarimo nekėlė. Tačiau jas išimant kilo problemų – jos įstrigo ausyje. Sunerimęs sukčius bergždžiai bandė jas iškrapštyti, nepadėjo net ir šokinėjimas ant vienos kojos.

Galiausiai nutarta į pagalbą pasikviesti policijos patrulius, jie nugabeno nelaimėlį į Respublikinę Šiaulių ligoninę. Čia medikai keletą kartų plovė ausį, kol ausinės iškrito.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.