Šiauliečiai automobilyje surengė vakarėlį: kam reikalingos kojos ir rankos?

Šiaulių policija trečiadienį pasidalijo pavojingu vaizdu.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2018, 2:35 PM, atnaujinta Oct 24, 2018, 3:18 PM

Įraše matyti, kaip pro riedančio automobilio langus iki pusės išlindę jaunuoliai mojuoja rankomis ir juda pagal muziką. Negana to, vienas iš vaikinų yra automobilio vairuotojas – jam besilinksminant transporto priemonė rieda praktiškai nevaldoma.

Labiausiai pareigūnus nustebino ir prajuokino vaikino pasiteisinimas.

„Išgirdau keistą bildesį ir išlindau pro langą pasiklausyti“, – aiškino apie šį pasivažinėjimą vaikinas, bet istorija neįtikino nei pareigūnų, nei teismo.

Toks pramogavimas vaikinui kainavo 450 eurų ir metus be teisės vairuoti.

Kaip lrytas.lt patvirtino Šiaulių apskr. VPK atstovas Artūras Šliavas, „Instagram Stories“ patalpintą vaizdelį pareigūnai gavo iš žmonių dar rugpjūtį. Įvykio tyrimas šiek tiek užtruko, bet galiausiai pareigūnams pavyko nustatyti 1995 metais gimusį vairuotoją.

Jis buvo nubaustas už chuliganišką vairavimą. Pasak pareigūno, trečio žmogaus, kuris galbūt būtų galėjęs bent palaikyti vairą, nebuvo.

A.Šliavas atkreipė dėmesį, kad keleivis taip pat pažeidė eismo taisykles, bet nepavyko įrodyti jo tapatybės, todėl šis vaikinas liko nenubaustas. 

Jis taip pat patikino, kad pagal pilietiškų žmonių atsiųstus pranešimus yra nubaustas ne vienas kelių chuliganas ir paragino netylėti pamačius pavojingą elgesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.