Vilkiko iš Lietuvos vairuotojas Vokietijoje pakliuvo į nepavydėtiną padėtį

Nedidelio Vokietijos miestelio Alsbacho-Hahnleino gyventojai praėjusią savaitę stebėjo neįprastą incidentą.

 Lietuvoje registruotą vilkiką vairavęs ukrainietis buvo įstrigęs beveik parą.<br> Imago/Scanpix asociatyvi nuotr.
 Lietuvoje registruotą vilkiką vairavęs ukrainietis buvo įstrigęs beveik parą.<br> Imago/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2018, 6:43 PM

Viename miestelio akligatvyje įstrigo Lietuvoje registruotas vilkikas. Bebandydamas apsisukti vairuotojas įstrigo taip, kad vilkikas nebegalėjo išvažiuoti nei pirmyn, nei atgal. 

Vilkiką vairavęs 45 metų amžiaus ukrainietis kliudė ir apgadino net trijų namų sienas, pakelės stulpą, ir vos neaplaužė vieno namo stogo, pranešė vietos policija. Jo padaryta žala vertinama apie 3 tūkst. eurų. 

18 metrų ilgio transporto priemonė akligatvyje įstrigo trečiadienį. Kaip tvirtino vairuotojas, jį suklaidino tokį maršrutą nurodžiusi navigacija. 

Įstrigusio sunkvežimio pažiūrėti susirinkę gyventojai tvirtino, kad vairuotojai į ankštą gatvelę buvo užsukę ir anksčiau, o miesto valdžia sukabino ženklus, draudžiančius krovininio transporto eismą. Bet vairuotojas šiuos ženklus ignoravo. 

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai mėgino padėti vairuotojui išsisukti, bet galiausiai nepavyko ir jiems, todėl vakare pareigūnai paėmė vilkiko raktelius, kad vairuotojas nerizikuotų važiuoti pats, ir leido jam pernakvoti kabinoje. 

Buvo svarstoma net iškviesti specialų kraną, kuris galėtų vilkiką iškelti, bet galiausiai ketvirtadienio rytą tarnybos nusprendė nupjauti dalį vaikų žaidimų aikštelės tvoros ir taip išlaisvino nelaimėlį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.