Vairuotojas sugalvojo, kaip apkvailinti pareigūnus, bet pats pateko į dar keistesnę padėtį

Vakarinėje Turkijos dalyje neseniai užfiksuotas linksmas kuriozas. Sunkvežimio vairuotojas ilgiau nei valandą su nerimu laukė, kol nuvažiuos policijos patrulių automobilis, tačiau galiausiai suprato, kaip stipriai apsigavo.

 Burhanas Cakmakas daugiau nei valandą prastovėjo bijodamas pravažiuoti pro maketą, kurį palaikė tikru policijos automobiliu. <br> Socialinių tinklų nuotr.
 Burhanas Cakmakas daugiau nei valandą prastovėjo bijodamas pravažiuoti pro maketą, kurį palaikė tikru policijos automobiliu. <br> Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2018, 2:58 PM

Paaiškėjo, kad jo pastebėta pareigūnų mašina buvo tik tikro automobilio maketas, skirtas išgąsdinti pažeidėjams. O vairuotojas turėjo ko bijoti.

Neturėjo techninės apžiūros

Gruodžio 10 dieną važiuodamas su krovininiu automobiliu keliu tarp vakarinių šalies provincijų – Bursos ir Jalovos – Burhanas Cakmakas (30 m.) priekyje, maždaug už 100 metrų, pastebėjo policijos automobilį. 

Kaip skelbia „Demiroren“ naujienų agentūra, vyras neturėjo komerciniam transportui privalomos kasmetinės techninės apžiūros, todėl bijodamas gauti baudą sustojo šalikelėje. 

„Aš netgi paskambinau policijai ir pranešiau apie įsivaizduojamą eismo įvykį netoliese. Tikėjausi, kad dėl to pareigūnai pagaliau išvažiuos“, – naujienų agentūrai prisipažino B. Cakmanas. 

Tačiau po šio jo pranešimo „policijos automobilis“ nepajudėjo iš vietos. 

Nesuveikė taip, kaip sumanyta

Iš tiesų tai buvo įtikinamai atrodęs maketas su veikiančiu švyturėliu.

Netikras pareigūnų ekipažas buvo įrengtas siekiant sudrausminti magistralėje taisykles pažeidžiančius vairuotojus. 

B. Cakmanas tai suprato tik šalikelėje prastovėjęs gerą valandą. 

Socialiniuose tinkluose patys turkai komentavo, kad maketo poveikis šį kartą buvo priešingas. Vairuotojas, kuris neturėjo galiojančios techninės apžiūros, policijai pateikė melagingą informaciją apie neva įvykusią avariją.

Dabar jam teks atsakyti ne tik už TA neturėjimą, bet ir už melagingą iškvietimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.