Priekaba tampa sąvartynu, bet niekas negali šios bėdos išspręsti

Šalia garažų Islandijos plente jau porą mėnesių stovi sudeginta lengvojo automobilio priekaba, tačiau jos savininkas turtu nepasirūpina, o išgabenti svetimo daikto į metalo laužo supirktuvę negalima.

Garažų naudotojai į apdegusią priekabą krauna įvairius nereikalingus daiktus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Garažų naudotojai į apdegusią priekabą krauna įvairius nereikalingus daiktus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-08-04 10:26, atnaujinta 2019-08-04 10:28

„Nenaudojama priekaba traukia šiukšlintojus – į ją kraunamos senos padangos, tušti plastikiniai bakeliai ir kitoks šlamštas. Greitai šioje vietoje bus sąvartynas“, – piktinosi prie garažų sutikti vairuotojai.

Kauno 117-osios garažų statybos ir eksploatavimo bendrijos pirmininkas Romualdas Rėpšas pasakojo, kad maždaug prieš porą mėnesių ši priekaba su padangomis buvo atitempta ir padegta.

Tąkart atvyko ugniagesiai, policijos pareigūnai. Priekaba turi registracijos numerį, todėl bandyta išsiaiškinti jos savininką.

„Policijos pareigūnai nustatė savininką, tačiau nesiseka jo surasti“, – iš policijos komisariato gauta žinia pasidalino R.Rėpšas.

Labai greitai atsirado žmonių, kurie pasinaudojo proga ugnies nuniokotoje priekaboje palikti padangų ir kitokių nereikalingų daiktų.

„Visada kovojome ir kovojame su šiukšlintojais. Turime ir savo bendrijoje vieną tokį žmogų, kurį nuolat tenka paraginti susirinkti išmėtytas šiukšles“, – kalbėjo R.Rėpšas.

Jis norėtų sąvartynu paverstą priekabą išgabenti į metalo laužo supirktuvę, tačiau nevalia to daryti – priekaba turi savininką, kuris vėliau gali pareikšti pretenzijas dėl sunaikinto turto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.