Užfiksavo, kaip pasikeis Molėtų plento sankryža, kuri vairuotojams keldavo siaubą

Kelininkai baigia rekonstruoti pirmąją Molėtų plento atkarpą, tačiau kol jie darbuojasi, vairuotojai patirs didelių nepatogumų. Pirmadienį daugiau nei mėnesiui buvo uždarytas eismas Nemenčinės sankryžoje, kuri perdaroma į dviejų lygių.

 Senoji sankryža Molėtų plente bus perdaryta į dviejų lygių.<br> Ekrano nuotr.
 Senoji sankryža Molėtų plente bus perdaryta į dviejų lygių.<br> Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2019, 8:42 AM, atnaujinta Nov 5, 2019, 10:10 AM

Kaip skelbė Lietuvos automobilių kelių direkcija, kelių A14 Vilnius–Utena ir Nr. 108 Vievis–Maišiagala–Nemenčinė sankryžoje eismas uždarymas nuo lapkričio 4 iki gruodžio 15 dienos. 

Nurodė apylankas

Iš magistralinio kelio nebus galima išsukti į krašto kelią, taip pat iš krašto kelio į magistralinį. Eismas nukreipiamas apylankomis.

Važiuojantiems nuo Nemenčinės link kelio Vilnius–Utena arba norintiems išsukti iš A14 magistralės į krašto kelią reiktų rinktis maršrutą Nemenčinė–Eitminiškės–Paberžė.

Vykstantiems nuo Maišiagalos pusės link Utenos ir nuo Utenos pusės link Maišiagalos reiktų važiuoti apylanka senuoju Molėtų plentu.

Judant nuo Pikeliškių į Nemenčinę ar iš Nemenčinės Pikeliškių kryptimi reikėtų rinktis apylanką ir važiuoti per Riešę arba per Vilniaus miestą.

Stato naują sankryžą

Lrytas.lt skaitytojas Vytautas pirmą kartą pražiavęs baigiantis rekonstrukcijai jau atidarytą Molėtų plento ruožą užfiksavo ir minėtą kelių susikirtimą. 

Vyras pastebėjo, kad vietoje buvusios nereguliuojamos atsiras nauja dviejų lygių sankryža

Molėtų plentu važiuojantys automobiliai įveiks nedidelį tunelį, o judantys keliu Vievis–Maišiagala–Nemenčinė magistralę A14 kirs per viršų.

Jau pastatytos ir pirmosios plieno bei gelžbetonio konstrukcijų arkos. 

Vytautas džiaugėsi, kad visiškai perdarius sankryžą, šioje atkarpoje pagerės eismo saugumas. Jis svarstė, kad įgyvendinant tokio mąsto statybas uždaryti sankryžą buvo logiškas sprendimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.