Galingu BMW lėkęs jaunuolis dekoracijos neįveikė: apsaugojo nuo didesnės nelaimės

„Pasvalio vandenų“ bendrovės dekoratyvinė puošmena – fontanas nuo praėjusio savaitgalio jau neatrodo kaip tikra puošmena.

Prie bendrovės stovintį dekoratyvinį vandens bokštą smarkiai suniokojo nepatyręs 20 metų vairuotojas.<br>Kelių policijos nuotr.
Prie bendrovės stovintį dekoratyvinį vandens bokštą smarkiai suniokojo nepatyręs 20 metų vairuotojas.<br>Kelių policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Darius Krasauskas, www.panskliautas.lt

2020-05-15 19:36

Prie bendrovės stovintį dekoratyvinį vandens bokštą smarkiai suniokojo nepatyręs 20 metų vairuotojas.

Tai įvyko penktadienio vakarą, dar nesutemus. Jaunuolis nesuvaldė galingosios BMW. Nulėkęs nuo kelio jis rėžėsi būtent į šią puošmeną.

Nuo stipraus smūgio metalinės konstrukcijos pasviro, tačiau nenuvirto. Taip pasvirusios jos ir liko stovėti.

Medikų pagalbos prireikė vairuotojui ir bendraamžiam keleiviui. Abu sunkių sužeidimų išvengė, bet buvo paguldyti į ligoninę.

Išsiliejusius tepalus ir išsibarsčiusias detales sušlavė ugniagesiai.

Pirmadienį „Pasvalio vandenų“ direktorius Algimantas Mataitis sakė, kad vos išgirdęs apie avariją iškart nuvažiavo į įvykio vietą. Vaizdas buvęs baisus.

Tačiau direktorius svarstė, kad vairuotoją dekoracija apsaugojo nuo didesnės nelaimės. Jei nebūtų buvę šios kliūties, mašina būtų įlėkusi į šalia esantį smegduobių parką, o ten būna žmonių.

Direktorius sakė girdėjęs kalbų, kad tą vakarą jaunimas važinėjo dideliu greičiu ir buvo tik laiko klausimas, kada įvyks nelaimė.

Dekoratyvinį vandens bokštą bendrovės darbuotojai savo lėšomis pastatė prieš pusantrų metų. Tai tiksli 20 kartų sumažinta tikrojo bendrovės bokšto kopija.

Patirti nuostoliai dar skaičiuojami, sąskaita bus pateikta kaltininkui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.