Ketvirtadienio rytą dalis kauniečių pabudo nuo automobilių garsų

Ketvirtadienio rytą dalis kauniečių pabudo nuo automobilių garsų. Triukšmas buvo girdimas Žaliakalnyje, Senamiestyje ir dalyje Vilijampolės, Kauno miesto savivaldybė atsiprašo gyventojų už sukeltus nepatogumus.

Kauno miesto savivaldybės nuotr.
Kauno miesto savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2020, 9:01 AM, atnaujinta Jul 2, 2020, 10:43 AM

Kai kurie kauniečiai teigia, jog automobilių skleidžiamas triukšmas buvo girdimas net toliau nuo Kauno centro nutolusiame Šilainių mikrorajone. Jų teigimu, atsikelti teko apie ketvirtą valandą ryto. Eismas buvo ribojamas nuo 4 iki 6.30 val.

Priežastis paprasta – žiedinėje sankryžoje ties Kauno pilimi vyko nekasdieniški filmavimo darbai. Kaip skelbia Kauno miesto savivaldybė, jų rezultatą – veržlų ir kiek maištingą vaizdo klipą – Kaunas, Lietuva ir visas pasaulis išvys jau po kelių dienų.

„Atsiprašome gyventojų už ankstyvą dienos pradžią ir kelioms valandoms sutrikdytą rimtį. Užtikriname, kad šis „žadintuvas“ buvo pirmas ir vienintelis šiemet. Dėl laikinų eismo ribojimų tai tapo trumpu kantrybės išbandymu ir vairuotojams bei viešojo transporto keleiviams. Darbai baigti – nepatogumų nebeliko“, – informuoja Kauno miesto savivaldybės atstovai.

Vis tik daugelis dėl ankstyvo ryto nepyko, socialiniuose tinkluose diskutuodami, kad tokie atvejai nėra dažni, todėl esą galima ir pakentėti. 

Geros kokybės miesto gatvės, pasak jų, tapo tinkamiausia vieta įgyvendinti unikalų sumanymą, o Kaunas – svetingas miestas drąsių idėjų autoriams. „Todėl priimame tai kaip komplimentą. Organizatorių vardu dėkojame visiems už geranorišką supratingumą!“ – teigia savivaldybės atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.