Apie gremėzdišką stovą Vilniuje prakalbęs R. Šimašius sulaukė Lietuvos policijos juokelio

Įtemptoje dienotvarkėje Lietuvos policijos atstovai rado laiko papokštauti, savo paskyroje feisbuke nusprendę pasiteirauti apie galimybę sostinėje įrengti „milžinišką stacionarų trikojį“, kuris vakarais ir nakties metu fiksuotų Geležinio Vilko ir Žalgirio gatvėmis lakstančius kelių chuliganus.

Feisbuko nuotr.
Feisbuko nuotr.
Feisbuko nuotr.
Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 1, 2021, 2:42 PM, atnaujinta Dec 1, 2021, 2:46 PM

Trečiadienį Vilniaus meras Remigijus Šimašius pranešė, jog vieta prie Geležinio Vilko g. esą yra viena iš didžiausių miesto planavimo ir estetikos klaidų pačiame centre.

„Neklauskit manęs, kaip tai atsirado, meru tapau tik po to. Reklamos dabar jau nebeliko. Toliau – laikas padirbėti, kad neliktų ir jos gremėzdiško stovo.

O taip pat ir apskritai, kad į šią teritoriją, apsimetančią užmiesčiu, ateitų miestas“, – feisbuke dieną po vestuvių paskelbė R.Šimašius. Primename, jog jis antradienį susituokė su architekte Gilma Teodora Gylyte.

Į šį įrašą bei nuotraukas sureagavo ir Lietuvos policijos darbuotojai.

„Pasitarkime. Kaip manote, o jei šioje vietoje būtų įrengtas milžiniškas stacionarus trikojis, kuris vakarais ir nakties metu fiksuotų Geležinio Vilko ir Žalgirio gatvėmis lakstančius kelių chuliganus Ar nebūtų saugiau sostinės gatvėse? Kaip jums tokia idėja?“ – paklausė pareigūnai.

Komentatoriai taip pat juokaudami pasiūlė pastatyti trikojį Vyriausybėje, kad politikai „nuimtų gazą nuo mokesčių“. Dar kiti siūlė tokį trikojį pakabinti Televizijos bokšte, kad jis fiksuotų dar plačiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.