„Suzuki“ nusprendė prikelti hečbeką „Baleno“

„Suzuki“ ruošiasi sugrąžinti į pasaulį jau šiek tiek primirštą „Baleno“ pavadinimą. Kitų metų vasarą Europoje debiutuos B klasės kompaktinis hečbekas tokiu pavadinimu.

„Suzuki Baleno“ nebuvo itin dailus automobilis.<br>flickr.com nuotr.
„Suzuki Baleno“ nebuvo itin dailus automobilis.<br>flickr.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Žinių radijas

2015-08-21 12:21, atnaujinta 2017-10-19 15:51

Anksčiau, kai „Suzuki“ pardavinėjo tokį automobilį, tai buvo ir hečbekas, ir sedanas. Tačiau kitais metais japonai bent jau kol kas planuoja išleisti automobilį tik hečbeko kėbulu.

Kompanijos viduje šis automobilis vadinamas didžiuoju „Swift“. „Baleno“ bus šiek tiek didesnis ir brangesnis už „Swift“ modelį, tačiau kovos iš esmės toje pačioje klasėje.

Naujasis „Baleno“ modelis, kaip sako japonai, bus praktiškesnis už jau šeštus metus be didesnių patobulinimų parduodamą „Swift“.

Anot „Suzuki“ kompanijos atstovų, naujasis „Baleno“ bus emocionalesnis, negu „Swift“ modelis. Ruošiamas ir „Swift“ atnaujinimas. Greičiausiai „Suzuki“ turės du modelius vienoje klasėje. „Baleno“ pasižymės išskirtiniu dizainu, o „Swift“ taps sportiškesniu ir dinamiškesniu modeliu.

Tai bus pirmas „Suzuki“ modelis, kuris gaus naujos kartos vieno litro darbinio tūrio „BoosterJet“ variklį su tiesioginiu degalų įpurškimu.

Rudenį Frankfurto automobilių parodoje automobilis jau bus parodytas viešai, tada bus atskleista ir daugiau techninių detalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.