„Hyundai“ automobiliams ėmė suteikti 7 metų garantiją

„Hyundai“ garantija iki šiol buvo penkeri metai be ridos apribojimų. 

 „Hyundai“ automobiliams ėmė suteikti 7 metų garantiją.<br> Gamintojo nuotr.
 „Hyundai“ automobiliams ėmė suteikti 7 metų garantiją.<br> Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-30 17:58, atnaujinta 2018-08-30 17:59

Nuo balandžio naujiesiems „Hyundai i30“ buvo suteikta dar ilgesnė – septynerių metų garantija be ridos apribojimų. O nuo šių metų rugsėjo 1 d. „Hyundai“ suteikia septynerių metų garantiją savo visiems naujiems modeliams, taip pat be ridos apribojimų, pranešė gamintojo atstovai.

Pailginta garantija bus išduodama visiems naujiems „Hyundai“ (2019 m. modelis) automobiliams, registruotiems po 2018 m. rugsėjo 1d.

„Estijos, Latvijos ir Lietuvos klientams „Hyundai“ siūlo savo patvariems automobiliams atitinkamą garantiją, – teigė „Hyundai Motor Finland ir Baltic“ vykdantysis direktorius Esa Kurikka. – Mūsų klientai buvo labai patenkinti metų pradžioje pradėta „i30“ septynerių metų garantija, todėl išplėsdami ir atnaujindami modelių gamą nusprendėme prailginti garantiją ir kitiems naujiems modeliams. Septynerių metų garantija be ridos apribojimų kalba apie mūsų automobilių patikimumą.“

„Hyundai“ šiuos metus atnaujino ar dar atnaujins 90 proc. savo visų modelių. Baltijos rinkoje pasirodė naujieji „i20“ ir „Tucson“, o rudenį laukiama dar keleto įdomių naujų modelių, tokių kaip visiškai elektrinis kompaktiškas „Kona Electric“ bei visiškai naujas „Hyundai“ flagmanas „Santa Fe“. 

Naujojo „i30 Fastback N“ pasaulinė premjera įvyks Paryžiaus automobilių parodoje spalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.