Motociklais – dovanos ir padėka medikams

Nors baikerių sezonas oficialiai dar nėra atidarytas, o ir dėl tradicinio atidarymo yra labai daug abejonių – geri orai kviečia sėsti ant dviejų ratų. Kėdainių baikerių klubo „Born Again MCC“ nariai nusprendė šį nuostabų penktadienį pasivažinėti... iki Kėdainių krašto medikų. O po to – gal ir kažkur toliau.

Baikeriai medikams padovanojo 100 medicininių kaukių.<br>Born Again MCC nuotr. fotomontažas.
Baikeriai medikams padovanojo 100 medicininių kaukių.<br>Born Again MCC nuotr. fotomontažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Kuktienė, rinkosaikste.lt

Apr 12, 2020, 6:26 PM

Atvežė kaukių

Prie Kėdainių pirminio sveikatos priežiūros centro sustoję keturi chromu žvilgantys motociklai traukė praeivių akis, nors tų praeivių, ačiū Dievui, vos vienas kitas.

Paaiškėjo, kad čia baikeriai sustojo visai trumpam. Norėjo medikams padovanoti šimtą medicininių kaukių ir padėkoti už jų darbą tokiu sunkiu ir įtemptu metu.

„Iš klubo lėšų nupirkome – nors kažkiek prisidėsime prie medikų darbo. Dabar vienam žmogui riboja pirkimą tų kaukių, tai klubo nariai nuvažiavo, nupirko, kiek buvo galima, ir atiduodame jas mūsų medikams. Norime bent taip simboliškai išreikšti padėką, paramą jiems.

Visas gydymo įstaigų personalas yra mūsų herojai“, – gražių žodžių negailėjo klubo prezidentas Edmondas Bagdonas – Edma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.