Karantino metu maistą išsivežti siūlantis striptizo klubas atvykusius stebina ir erotiniais pasirodymais

„Mieloji, važiuoju paimti vakarienės“, – taria vyras žmonai ir nuskuodžia į artimiausią užkandinę parvežti gėrybių. Tiesa, bent jau Oregono valstijos sostinėje Portlande tokia vyriškosios lyties atstovų iniciatyva turėtų būti vertinama itin atidžiai, mat gali būti, jog mylimasis automobiliu ar motociklu keliauja į karantino metu unikalų užkandinės konceptą pritaikiusį striptizo klubą.

Toks konceptas, reklamuojamas „Food 2 Go-Go“ žyme pritraukė jau šimtus automobilių bei motociklų vairuotojų.<br>Lrytas.lt fotomontažas.
Toks konceptas, reklamuojamas „Food 2 Go-Go“ žyme pritraukė jau šimtus automobilių bei motociklų vairuotojų.<br>Lrytas.lt fotomontažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2020, 10:08 PM

Shonas Bouldenas, vieno iš Portlande veikiančių striptizo klubų savininkas, „Reuters“ naujienų agentūrai pasakojo, jog mintis atidaryti „karantininį malonumų centrą“ kilo iš nevilties – bėgant savaitėms bei stebint blogėjančią finansinę klubo situaciją, vyras nusprendė ieškoti kitų veiklos būdų. Taip gimė savotišku traukos centru tapusi netradicinė užkandinė.

Už 30 dolerių mokestį „Laimingu velniu“ pavadintas džentelmenų klubas sutinka visiems transporto priemone atvykstantiems piliečiams praskleisti suręstos palapinės užsklandą, kurioje, susimokėjus papildomai, galima ne tik stebėti burleskos šokio elementais pasižyminčius moterų judesius, bet ir užsisakyti mėgstamą patiekalą.

Toks konceptas, reklamuojamas „Food 2 Go-Go“ žyme, pritraukė jau šimtus automobilių bei motociklų vairuotojų, kurių dalis atvyko ir iš kitų valstijos miestų.

Įdomu tai, jog klube laikomasi griežtų saugumo taisyklių: visos šokėjos dėvi apsaugines kaukes, o rankas puošia pirštinės.

Visgi toks planas, anot savininko S.Bouldeno, kompensuoja tik šeštadalį iki koronaviruso fiksuotų pajamų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.