Vakarą poilsiautojai leido įstrigę spūstyse – važiavo atsigaivinti, o teko mirkti prakaite

Trečiadienio vakarą prie jūros leidę klaipėdiečiai ir miesto svečiai, pakeliui į namus strigo automobilių spūstyje. P. Lideikio gatvė buvo užkimšta beveik nuo pat Pirmosios Melnragės.

Trečiadienio vakarą prie jūros leidę klaipėdiečiai ir miesto svečiai, pakeliui į namus strigo automobilių spūstyje.<br>P. Matulevičiaus nuotr.
Trečiadienio vakarą prie jūros leidę klaipėdiečiai ir miesto svečiai, pakeliui į namus strigo automobilių spūstyje.<br>P. Matulevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Paulius Matulevičius, www.ve.lt

2021-07-08 09:37

Grįžtant iš pajūrio – didelės spūstys

„Nuo Antrosios Melnragės teko keliauti beveik 50 minučių. Pavargo koja ir ranka vis spaudinėti pirmą-antrą pavarą“, – „Vakarų ekspresui“ sakė klaipėdietis Vladas.

Netrukus jis pridūrė: „Iš Antrosios Melragės išvykau šiek tiek po 21 val., o prie Vasaros koncertų estrados atsidūriau tik 22 val. Absurdas. Sukaitau, kadangi mano automobilyje neveikia kondicionierius. Po darbų vykau prie jūros atsigaivinti, o išėjo priešingai – namo grįšiu permirkęs nuo prakaito.“

Automobilių spūstyje prie Vasaros estrados pakalbinta kretingiškė Kristina teigė, kad nuo Pirmosios Melnragės šį atstumą vyko apie pusvalandį.

„Nieko nepadarysi. Juk liepos mėnuo – daug poilsiaujančiu prie jūros. Svarbu pačiam ramiai į tai reaguoti ir nesierzinti. Įstrigus spūstyje galima ir daug nuveikti – per ausines telefonu sutvarkiau daug darbinių reikalų“, – šyptelėjo moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.