Tokį skelbimą greičiausiai matote pirmą kartą: atiduos automobilį, jei apmokėsite sąskaitą už elektrą

Socialiniuose tinkluose plinta neįprastas pranešimas: Estijos gyventojas žada atiduoti savo automobilį tam, kuris apmokės jo sąskaitą už elektrą, praneša „Postimees“.

Estijos gyventojas žada atiduoti savo automobilį tam, kuris sumokės sąskaitą už elektrą, praneša „Postimees“<br>K.Luhametso nuotr.
Estijos gyventojas žada atiduoti savo automobilį tam, kuris sumokės sąskaitą už elektrą, praneša „Postimees“<br>K.Luhametso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2022, 1:22 PM

„Kas apmoka mano elektros sąskaitą, gaus „Ford Focus“. Techninė apžiūra ir draudimas galioja iki vasaros, pridedamos žieminės padangos. Važiuoja“, – rašoma po paskelbta automobilio „Ford Focus“ nuotrauka.

Įraše neminima, kokia yra sąskaita už elektrą. Portaluose pigiausių šios markės automobilių galima rasti už 600–700 eurų, o brangesni kainuoja kelis tūkstančius eurų. Portalas „Elu24“ patikslina, kad skelbimo autorius yra bažnyčios mokytojas Kristjanas Luhametsas, kuris dėkoja „Facebook“ ir „Postimees“.

„Šiuo automobiliu jau susidomėjo dešimtys žmonių“, – sakė jis.

Tačiau K.Luhametsas nepanoro patikslinti, kokią sumą reikės sumokėti naujajam automobilio savininkui. Anot jo, jis apsidžiaugs, jei už tokią sumą galės atiduoti automobilį.

Parengta pagal www.ruspostimees.ee.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.