„Lamborghini“ kompensavo praradimus: pardavė rekordiškai daug automobilių

„Lamborghini“ kompanija paskelbė, kad per pirmą šių metų ketvirtį pardavė rekordiškai daug – net 2639 naujus automobilius. Tai yra net trečdaliu daugiau negu bet kurį metų ketvirtį.

„Lamborghini“ kompanija paskelbė, kad per pirmą šių metų ketvirtį pardavė rekordiškai daug – net 2639 naujus automobilius.<br>www.pixabay.com nuotr.
„Lamborghini“ kompanija paskelbė, kad per pirmą šių metų ketvirtį pardavė rekordiškai daug – net 2639 naujus automobilius.<br>www.pixabay.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2022, 12:21 PM

Maždaug pusė visų parduotų „Lamborghini“ modelių yra padidinto pravažumo modeliai „Urus“. Likusi dalis pasiskirstė maždaug po lygiai: „Huracan“ ir „Aventador“ automobiliai.

Iš pradžių karas Ukrainoje sukėlė nedidelę paniką tarp „Lamborghini“ pardavimo atstovų, tačiau labai greitai tapo aišku, kad karas neturės įtakos šio Italijos superautomobilių gamintojo planams.

Oficialiai pasitraukę iš Rusijos rinkos jie labai greitai kompensavo potencialius praradimus – daugelyje rinkų „Lamborghini“ modelių pirkėjai laukia eilėje ne vieną mėnesį, todėl atsilaisvinusios Rusijos rinkos kvotos lengvai užpildė laukiančių kitose rinkose eilę ir tai neturėjo juntamos įtakos įmonės pardavimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.