Rusai sukūrė auksu dengtą elektrinį paspirtuką: kaina atims žadą

Rusijoje yra įmonė „Caviar“, kurioje gaminami visokie daiktai tiems, kas neturi kur dėti pinigų. Iki šiol gamino visokius išmaniuosius telefonus, kurių korpusai padengti auksu, natūralia oda.

Rusijoje yra įmonė „Caviar“, kurioje gaminami visokie daiktai tiems, kas neturi kur dėti pinigų.<br>www.computerbild.de nuotr.
Rusijoje yra įmonė „Caviar“, kurioje gaminami visokie daiktai tiems, kas neturi kur dėti pinigų.<br>www.computerbild.de nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2022, 1:20 PM

Dabar rusai žengė žingsnį pirmyn ir sukūrė auksu dengtą elektrinį paspirtuką. Beje, nenuostabu, rusai nieko naujo nekuria – ima populiarius daiktus ir jų korpusus dengia auksu.

Tas pats ir paspirtuko atveju – tai iš esmės Korėjoje gaminamas „Dualtron X2“ modelio paspirtukas, varomas elektra. Tas paspirtukas turi elektros varikliukus, kurių bendra galia siekia 11 AG. Toks modelis sugeba pasiekti maksimalų net 100 km/val. greitį, o pilnai įkrautas gali nuvažiuoti iki 15 km.

Paspirtukas turi du ekranus, reguliuojamą važiuoklę priekyje ir gale, tačiau visa tai jau yra – tai sukonstravo korėjiečiai. O viskas, ką sugalvojo rusai, tai to paspirtuko korpusą padengti auksu.

Naujas originalus toks paspirtukas kainuoja apie 6000 eurų. Tačiau paauksuotu korpusu jo kaina šokteli iki beveik 46 tūkst. eurų.

Beje, siekdami pateisinti nors truputį tokią beprotišką kainą, rusai teigia, kad visiems pirkėjams bus, kaip nemokamas priedas, įteiktas „iPhone 14“ telefonas, kuris dar net nebuvo oficialiai pristatytas. Bet pirmieji pirkėjai itin auksinius paspirtukus gaus nuo šių metų spalio, todėl „iPhone 14“ iki to laiko turėtų atsirasti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.