Naujovė sostinės viešajame transporte: kai kuriuose autobusuose galėsite atsiskaityti ir banko kortele

JUDU informuoja, kad 88, 1, 117, 118, 119, 121 ir 122 maršrutų autobusuose už vienkartinius viešojo transporto bilietus galima atsiskaityti ne tik grynaisiais, bet ir banko mokėjimo kortele.

Kai kurių maršrutų autobusuose už vienkartinius viešojo transporto bilietus galima atsiskaityti ne tik grynaisiais<br>Redakcijos archyvo nuotr.
Kai kurių maršrutų autobusuose už vienkartinius viešojo transporto bilietus galima atsiskaityti ne tik grynaisiais<br>Redakcijos archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-01-22 13:59

Viskas ką reikia padaryti – perkant bilietą iš vairuotojo, paminėkite, jog už bilietą norite atsiskaityti banko kortele.

JUDU atkreipia dėmesį, kad vairuotojo stotelėje parduodamų bilietų pilna kaina – 1 euras, lengvatinių bilietų – 0,50 euro (su 50 proc. nuolaida) ir 0,20 euro (su 80 proc. nuolaida).

Taip pat pažymime, jog kitais maršrutais važiuojančiose transporto priemonės bilietus iš vairuotojo galima įsigyti atsiskaitant tik grynaisiais pinigais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.