Gamykla nebepatenkina pirkėjų norų: žmonės suplūdo iškart, kai „Tesla“ sumažino kainas

Vokietijoje įsikūrusi „Tesla“ automobilių gamykla, po to kai paskelbė kad sumažino automobilių kainas, pradėjo nebepatenkinti išaugusio poreikio. Kaip rašo „Carscoops“, eilė laukiančiųjų „Model Y“ automobilio iš karto padidėjo daugiau kaip mėnesiu.

„Tesla Model Y“.<br>Pexels nuotr.
„Tesla Model Y“.<br>Pexels nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-01-28 16:09

„Model Y“ bazinės versijos kaina vidutiniškai buvo sumažinta apie 17 proc., tačiau „Long Range“ ir „Performance“ versijų kaina beveik nepakito – sumažėjo vos procentu ar keliais. Po šio paskelbimo bazinių versijų laukti reikia nebe vieną mėnesį, bet du, skelbiama „Žinių radijo“ laidoje „Piko minutės“.

Tai skatina „Tesls“ didinti gamybos apimtis savo Vokietijos fabrike. Dabar elektromobilių gamintoja į darbą per savaitę priima papildomus maždaug 2–3 šimtus naujų darbuotojų.

„Tesla“ sumažino savo gaminamų automobilių kainas daugumoje rinkų, įskaitant ir savo didžiausias – Kiniją, Europą ir Šiaurės Ameriką.

Panašią tendenciją specialistai pastebi ir kitose rinkose, ne tik Europoje – daugelyje rinkų automobilių gamintojai pavyko kur kas labiau pakelti žmonių susidomėjimą savo modeliais ir eilės prie automobilių iš karto padidėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.