Vykstant „Eurolygos“ rungtynėms, didina reisų skaičių: suplanuoti 4 papildomi traukiniai, padidinti vagonų skaičiai

Siekiant sudaryti galimybę kuo daugiau žmonių nuvykti į savaitgalį „Žalgirio“ arenoje vyksiančias „Eurolygos“ finalinio ketvirčio varžybas, keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ gegužės 19–21 d. pasiūlys daugiau traukinių reisų į Kauną.

Vykstant „Eurolygos“ rungtynėms, didina reisų skaičių: suplanuoti 4 papildomi traukiniai, padidinti vagonų skaičiai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vykstant „Eurolygos“ rungtynėms, didina reisų skaičių: suplanuoti 4 papildomi traukiniai, padidinti vagonų skaičiai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2023, 4:26 PM

Keleivių patogumui, šiomis dienomis suplanuoti 4 papildomi traukiniai, 6 didesni traukinių sąstatai su dvigubai daugiau vagonų ir trys papildomi reisai kasdien, rašoma geležinkelių pranešime žiniasklaidai.

„Šį savaitgalį į krepšinio varžybas kviečiame keliauti visiškai žaliai – traukiniais, naudojančiais atsinaujinančią elektros energiją. Sirgaliai galės išvengti spūsčių kelyje, o atvykus ieškoti, kur statyti automobilį, ar pavargus nuo įspūdžių vairuoti namo.

Pasiekti „Eurolygos“ varžybas padės net 8 kasdieniai reisai iš Vilniaus. Iš Kauno į sostinę bus galima grįžti trimis–keturiais vėlyvais reisais. Paskutinis traukinys iš Kauno išvyks prieš pat vidurnaktį“, – teigia „LTG Link“ vadovas Linas Baužys.

Bendrovė atkreipia dėmesį, kad šį savaitgalį tarp didžiųjų Lietuvos mietų tikėtini didesni keleivių srautai. Tad, jei į Kauną keleiviai planuoja vykti ne krepšinio stebėjimo tikslais, jiems siūloma pasirinkti kitus įprastus traukinių reisus.

„Jau įprasta, kad traukinių tvarkaraščiai derinami prie didesnių renginių – tokių traukinių ypač padaugėja vasarą. Be to, artėjant atostogų sezonui suplanavome daugiau kasdienių reisų tarp didžiųjų šalies miestų ir laisvalaikio krypčių.

Nuo gegužės 26 d. papildomus rytinius reisus organizuosime maršrutu Vilnius–Klaipėda. Visą vasarą taip pat kviesime rinktis iš papildomų reisų iš sostinės į Turmantą, Trakus, Marcinkonis ir Vilniaus oro uostą“, – sako L. Baužys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.