„Regitra“: bus praplėstas praktikos egzaminų vietų skaičius visoje Lietuvoje

Ketvirtadienį „Regitra“ atveria papildomas registracijos vietas A ir B kategorijos praktikos egzaminuose, kurie vyks birželį ir liepą. Taip pat bus paskelbtos papildomos išankstinės registracijos vietos transporto priemonių registracijos paslaugoms, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

Bus praplėstas praktikos egzaminų vietų skaičius visoje Lietuvoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Bus praplėstas praktikos egzaminų vietų skaičius visoje Lietuvoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2023, 2:33 PM

„Regitra“, siekdama efektyviau valdyti eiles ir klientams suteikti galimybę greičiau gauti norimas paslaugas, organizuoja papildomą padalinių veiklą ne jų darbo metu, nurodoma pranešime.

Pirmadienį numatyta, kad dirbs dalis padalinių, kurie teiks išankstinės registracijos transporto priemonių registracijos paslaugas bei vykdys A ir B kategorijos praktikos egzaminus, praneša „Regitra“.

Taip pat pirmadienį transporto priemonių registracijos paslaugas papildomai teiks Vilniaus, Klaipėdos, Alytaus, Šiaulių, Panevėžio filialai bei Kauno Dainavos ir Marijampolės grupės. „Regitra“ atkreipia dėmesį, kad šią dieną minėtuose padaliniuose bus teikiamos paslaugos klientams, rezervavusiems savo vizitą iš anksto.

Pasak „Regitros“, bus praplėstas praktikos egzaminų vietų skaičius visoje Lietuvoje. Birželio mėnesiui bus atidarytos papildomos 148 praktikos egzaminų vietos A kategorijoje, o B kategorijoje – 112. Liepos mėnesį numatyta papildomai priimti apie 290 klientų, norinčių laikyti A kategorijos praktikos egzaminą.

„Nuolat stebime situaciją ir imamės priemonių, kurios sudarytų galimybę sparčiau aptarnauti klientus tiek būsimų vairuotojų egzaminavimo, tiek ir transporto registracijos paslaugų dalyje. Todėl numatyta, kad dalis padalinių paslaugas teiks ne jų darbo metu, pavyzdžiui, papildomai dirbdami pirmadieniais. Be to, didiname ir žmogiškuosius resursus. Šiuo metu ieškome naujų egzaminuotojų Vilniuje ir Marijampolėje. Nuolat vertiname situaciją ir, esant poreikiui, žmogiškieji resursai gali būti didinami ir kituose miestuose“, – sakė „Regitros“ generalinis direktorius Vaidas Dominauskas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.