Pavežėjų automobiliuose klientų palikti daiktai ir juokina, ir šokiruoja: atskleidė, ką neįprasčiausio yra tekę rasti

Pervežimo kompanija „Uber“ paskelbė sąrašą įdomiausių dalykų, kuriuos automobiliuose paliko jų keleiviai. Tarp pačių netikėčiausių dalykėlių – originalus dainininkės Taylor Swift parašas ir žiurkės skeletas, pasakojama „Žinių radijo“ laidoje „Piko minutės“.

Pervežimo kompanija „Uber“ paskelbė sąrašą įdomiausių dalykų, kuriuos automobiliuose paliko jų keleiviai<br>Unsplash nuotr.
Pervežimo kompanija „Uber“ paskelbė sąrašą įdomiausių dalykų, kuriuos automobiliuose paliko jų keleiviai<br>Unsplash nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 1, 2024, 2:17 PM

Dažniausiai keleiviai palieka savo rūbus, bagažą, pinigines, papuošalus, ausines, telefonus, vaizdo kameras ir fotoaparatus, planšetes, knygas ir nešiojamus kompiuterius. Tai dažniausiai paliekami daiktai, tačiau „Uber“ paskelbė ir neįprasčiausių daiktų 50-tuką, kuriame paminėti tikrai labai neįprasti ir netgi neįtikėtini dalykėliai.

Pavyzdžiui, du konteineriai su nuodingais vorais, sudedama vėduoklė, priklausiusi atlikėjai Beyoncei, žvakė, ant kurios užrašyta: „Pasimatysime teisme“, vonelė su chirurginiais instrumentais, įrėmintas T.Swift parašas, trys itin didelės plunksnos, meditacijos kristalai ir netgi tėvystės testas.

Kompanija paskelbė ir ištraukas iš „Uber“ keleivių vėlesnių laiškų dėl dingusių daiktų. Pavyzdžiui, vienas žmogus parašė, kad automobilyje paliko savo moterį-driežę.

Paliktų mėlynių dėžutės ieškojęs vyras rašė, kad šios uogos jam itin brangios, jis jas išpirko iš visų parduotuvių, kur tik rado, todėl tai – gyvybės ir mirties klausimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.