Per avariją Mažeikių rajone sunkiai sužaloti trys moksleiviai

Mokslo ir žinių šventę Mažeikių rajone aptemdė skaudi nelaimė – į avariją pateko automobilis, kuriuo iš šventės į namus vyko grupė Mažeikių politechnikos mokyklos Viekšnių skyriaus moksleivių.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Sep 2, 2013, 5:18 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:45 PM

Automobiliui „Mazda 626“, kuriuo važiavo mokiniai, įsirėžus į ta pačia kryptimi važiavusį mikroautobusą „Peugeot Boxer", buvo stipriai sužaloti trys jaunuoliai.

Apie kelyje Kuršėnai-Mažeikiai, netoli Milių (Mažeikių raj.) kaimo įvykusią avariją bendruoju pagalbos telefonu buvo pranešta 11 val. 17 min.

Į įvykio vietą buvo pasiųsti keli greitosios pagalbos ekipažai. Atskubėję Mažeikių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai išlaisvino vieną sumaitotame automobilyje prispaustą vaikiną.

Greitosios pagalbos automobiliais į ligoninę buvo nuvežti trys per avariją nukentėję „Mazda 626“ keleiviai. Sunkiausiai sužalotas 17 metų D.L. paguldytas į reanimacijos skyrių. Į ligoninę pateko ir galvos traumas patyrę 20 metų I.S. bei 19 metų E.J.

Automobilį „Mazda 626“ vairavusiam 19 metų E.G. medikų pagalbos neprireikė.

Per avariją nenukentėjo ir „Peugeot Boxer“, į kurio galą įsirėžė „Mazda 626“, vairuotojas plungiškis 34 metų D.S.

Abiejų automobilių vairuotojai buvo blaivūs.

Pirminiais duomenimis, avariją sukėlė automobilio „Mazda 626“ vairuotojas. Vos pusės metų vairavimo stažą turintis vaikinas slidžiame kelyje nepasirinko saugaus atstumo bei greičio ir rėžėsi į priekyje važiavusį, prieš kliūtį pristabdžiusį mikroautobusą.

Mikroautobuso vairuotojas greitį sulėtino išvydęs traktorių.

Avarija įvyko Mažeikių politechnikos mokyklos Viekšnių skyriaus moksleiviams grįžtant į namus iš mokykloje vykusio Mokslo ir žinių šventės paminėjimo.

Mažeikių politechnikos mokyklos Viekšnių skyriaus vedėja Tatjana Kinčinienė portalui lrytas.lt sakė, kad 10 val. mokykloje prasidėjusi šventė truko apie valandą. Po šventės moksleiviai išsiskirstė kas sau.

Apie kelyje įvykusią nelaimę T.Kinčinienei telefonu pranešė avariją matę kiti šios mokyklos auklėtiniai.

Vedėjos duomenimis, į avariją patekusiu automobiliu važiavo trys jų mokyklos moksleiviai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.