Šiurpi akimirka: po sunkvežimiu nukritusi moteris patyrė stebuklą

Per kelią vienoje iš Čongčingo miesto (Kinija) gatvių bėgusi moteris gavo pačią baisiausią gyvenime saugaus elgesio kelyje pamoką.

Automobilio vaizdo registratorius užfiksavo, kaip lapkričio 28 dieną įbėgusi į gatvę ji vos nepakliuvo po sunkvežimio ratais.<br>Stop kadras
Automobilio vaizdo registratorius užfiksavo, kaip lapkričio 28 dieną įbėgusi į gatvę ji vos nepakliuvo po sunkvežimio ratais.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2017, 3:30 PM

Automobilio vaizdo registratorius užfiksavo, kaip lapkričio 28 dieną įbėgusi į gatvę ji vos nepakliuvo po sunkvežimio ratais.

Įraše matyti, kad bandydama išvengti atvažiuojančio sunkiasvorio ji paslydo ir pargriuvo. Laimei, vairuotojas sureagavo laiku, tačiau moteris buvo atsidūrusi pavojingai arti galinės sunkvežimio ašies.

Taip pat, sprendžiant pagal jos išgąstingus mostus rankomis, į krovininio automobilio kontrukciją buvo įsipynę plaukai arba drabužiai.

Į pagalbą moteriai suskubo ne tik sunkvežimio vairuotojas, bet ir netoliese buvę žmonės. Kinų portalai skelbia, kad pėsčioji rimtesnių sužalojimų išvengė.  

Pėstieji dažiausiai nukenčia tamsiuoju paros metu, tačiau tai anaiptol nereiškia, kad dienos šviesoje jie gali elgtis nutrūktgalviškai.

Kaip ir vairuotojai, jie privalo neskubėti, būti dėmesingi, o išmanuosius įrenginius palikti kišenėse arba kuprinėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?