„Rolls-Royce“ bandymas pasireklamuoti virto fiasko: garsenybių laukia solidi bauda

Norėdamas sudominti jaunesnius pirkėjus, prabangių automobilių gamintojas „Rolls-Royce“ sugalvojo originalią reklaminę kampaniją, tačiau viena neapdairi klaida visas kompanijos pastangas pavertė niekais.

„Rolls-Royce“ reklamos sumanymas dėl vienos žioplos klaidos virto visiška katastrofa. <br>Ekrano nuotr.
„Rolls-Royce“ reklamos sumanymas dėl vienos žioplos klaidos virto visiška katastrofa. <br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2017, 7:00 PM

Britai vienai iš naujausių reklaminių kampanijų pasitelkė vietos atlikėją Skepta. Įsitaisęs ant galinės „Phantom“ sėdynės jis kūrė muziką klipui.

Idėja buvo paprasta – pademonstruoti, kad salone yra taip tylu, jog jis gali būti naudojamas kaip įrašų studija.

Tačiau šis sumanymas baigėsi rimtais nemalonumais, nes niekam nešovė į galvą mintis pasakyti jauniesiems muzikos kūrėjams, kad jie privalo užsisegti diržus.

„Rolls-Royce“ pranešime spaudai rašoma, kad Skepta buvo įkvėptas tos ramybės, kurią patiria „Phantom“ keleiviai. Kol buvo vežamas Liucernos ežero pakrante reperis neva įrašė dainą „Skepta RR“.

Visgi neturėdami galimybės matyti, kaip iš tiesų įrašomas kūrinys, žmonės greitai pastebėjo, kad atlikėjas ir jo bičiulis nebuvo užsisegę saugos diržų.

Vaizdo įrašas greitai buvo pašalintas iš „Rolls-Royce“ paskyros, tačiau jo kopijos greitai pasklido po įvairius „YouTube“ kanalus.

Britų gamintojas sulaukė priekaištų iš eismo saugumo organizacijų visame pasaulyje, o pats Skepta suskubo savo „Twitter“ paskyroje patalpinti nuotrauką, kurioje įsiamžino su saugos diržais.

Britų portalas metro.co.uk po šio įvykio citavo teisininkus, kurie atlikėjui patarė paklausyti jo paties dainos „It Ain't Safe“ (liet. – tai nėra saugu). Taip pat jie konstatavo, kad „Rolls-Royce“ turėtų rodyti teigiamą pavyzdį.

Už diržų nesegėjimą Šveicarijoje skiriama 200 frankų (apie 171 euro) bauda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.