Vairuotojo poelgis šokiravo – senyvo amžiaus dviratininką paliko šalikelėje

Garbaus amžiaus dviratininką užvakar prie Kretingos partrenkęs automobilio vairuotojas paspruko. Policijos pareigūnai dar turi vilties, kad vairuotojui prabus sąžinė ir jis pats atvyks prisipažinti.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai avarijos kaltininko neaptiko.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Į įvykio vietą atvykę pareigūnai avarijos kaltininko neaptiko.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Feb 21, 2018, 5:10 PM, atnaujinta Feb 26, 2018, 5:43 PM

Nelaimė buvo užfiksuota praėjusį sekmadienį vakare, 18 val. 40 min. Nuo Palangos pusės įvažiuojant į Kretingą ant geležinkelio viaduko važiuojamojoje kelio dalyje buvo pastebėtas partrenktas dviratininkas.

Medikai diagnozavo viso kūno daugybinius sužalojimus. Kretingoje gyvenantis 70 metų nukentėjęs vyras buvo skubiai išvežtas į Klaipėdos ligoninę.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai avarijos kaltininko neaptiko – dviratininką kelyje parbloškęs automobilis nurūko tolyn nė nestabtelėjęs.

Dar nežinoma, ar viaduko važiuojamosios kelio dalies pakraščiu Kretingos link judėjęs vyras dviratį stūmėsi, ar juo važiavo.

Bet kuriuo atveju gerai apšviestoje kelio dalyje dviratininkas vairuotojui turėjo būti gerai matomas – jis vilkėjo šviesą atspindinčią liemenę, o dviračio gale buvo pritvirtintas atšvaitas.

Iš eismo įvykio vietoje likusių automobilio apdailos detalių spėjama, kad nuvažiavusi mašina galėjo būti šviesios spalvos.

Vydmantuose prie pakelės kavinės esančios vaizdo kameros aprėpia kelią, tad manoma, kad dviratininką nutrenkusią mašiną policijai pavyks nustatyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?