Keliuose yra slidžių ruožų, naktį eismo sąlygas sunkins plikledis

Šeštadienio pavakarę dėl buvusio ar tebesitęsiančio silpno snygio, vietomis pereinančio į šlapdribą, sudėtingesnės eismo sąlygos išlieka šiaurės ir rytų Lietuvoje. Čia magistraliniai keliai vietomis su pažliugusio sniego provėžomis. Likusioje šalies dalyje jie yra daugiausia šlapi ar drėgni.

Keliuose yra slidžių ruožų, naktį eismo sąlygas sunkins plikledis.<br>V.Balkūno nuotr.
Keliuose yra slidžių ruožų, naktį eismo sąlygas sunkins plikledis.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2021, 5:03 PM

Krašto ir rajoniniai keliai visoje Lietuvoje kai kur padengti šlapio sniego sluoksniu, provėžoti, slidūs. Provėžotus ir slidžius kelių ruožus valo ir barsto AB „Kelių priežiūra“.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcija vairuotojų prašo atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, didžiojoje šalies dalyje, išskyrus šiaurės vakarų Lietuvą ir Marijampolės apskritį, silpnai sninga, snygis vietomis pereina į šlapdribą ar lietų. Oro temperatūra – nuo 2 iki 5 laipsnių šalčio.

Ateinančią naktį pietiniuose rajonuose truputį pasnigs. Formuosis plikledis. Oro temperatūra svyruos nuo 3 iki 8 laipsnių šalčio, šiauriniuose rajonuose pragiedrėjus kai kur nuo 9 iki 11 laipsnių šalčio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.