Kelių direkcija įspėja vairuotojus: kai kuriuose keliuose deformavosi betono plokštės

Lietuvos automobilių kelių direkcija (toliau – Kelių direkcija) informuoja, kad dėl itin aukštos orų temperatūros deformavosi betono plokštės kai kuriuose valstybinės reikšmės magistralinio kelio A14 Vilnius–Utena ruožuose.

Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja, kad dėl itin aukštos orų temperatūros deformavosi betono plokštės.<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja, kad dėl itin aukštos orų temperatūros deformavosi betono plokštės.<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2021, 11:51 AM

Itin atidūs vairuotojai turėtų būti važiuodami minimu keliu 68 km Molėtų rajone ir 88 km Utenos rajone: čia jau vyksta kelio taisymo darbai. Vairuotojų prašoma atkreipti dėmesį, kad betono plokščių pakilimų kelyje A14 Vilnius–Utena gali atsirasti ir kitose vietose esant aukštai oro temperatūrai.

Dėl kelio deformacijos kai kuriuose kelio Vilnius–Utena ruožuose galimas greičio ribojimas vykdant kelio tvarkymo darbus: pajudėjusios betono plokštės yra išimamos, o jų vietoje liejami keli asfalto sluoksniai.

Kelių direkcija atsiprašo vairuotojų dėl galimų eismo trikdžių ir prašo jų kelyje A14 Vilnius–Utena vairuoti itin atidžiai.

Daugiau informacijos apie galimus pokyčius kelyje A14 Vilnius–Utena vairuotojai gali sužinoti svetainėje eismoinfo.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.