Dėl neatsargumo „Škodos“ vairuotojas pateko į nepavydėtiną situaciją: iki pusės apsemtą automobilį traukė ugniagesiai

Penktadienį Lietuvos automobilių kelių direkcija oficialiai informuoja tik apie vieną, Kretingos rajone, potvynio apsemtą kelio ruožą. Tačiau ketvirtadienį vakare pagalbos šaukėsi patvinusio kelio Klaipėdos rajone neįveikęs lengvojo automobilio vairuotojas.

Automobilis įklimpo vandens užlietame kelio ruože, tarp Stragnų I ir Stragnų II kaimų.<br>www.pixabay.com asociatyvi nuotr.
Automobilis įklimpo vandens užlietame kelio ruože, tarp Stragnų I ir Stragnų II kaimų.<br>www.pixabay.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Darius Čiužauskas, www.ve.lt

Nov 12, 2021, 3:01 PM, atnaujinta Nov 12, 2021, 3:09 PM

Į nepavydėtiną situaciją, dėl kurios gali kaltinti tik savo paties neatsargumą, „Škoda Fabia“ vairuotojas ketvirtadienį pateko Priekulės seniūnijoje. Apie 17.33 val. jis paprašė Klaipėdos rajono ugniagesių pagalbos.

Automobilis įklimpo vandens užlietame kelio ruože, tarp Stragnų I ir Stragnų II kaimų. Vandens gylis buvo pakankamas, kad jis pradėtų veržtis į mašinos vidų.

Kai į įvykio vietą atvyko Priekulės ugniagesiai, „Škoda Fabia“ jau buvo apsemta iki pusės ir stovėjo užtvėrusi kelią.

Pasak Gargždų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininko Tomo Taučiaus, gaisrininkų technikai potvynis jokio pavojaus nesukėlė, tad jie užklimpusį lengvąjį automobilį į sausumą nesunkiai ištraukė panaudoję buksyravimo lyną.

Tačiau tuo pernelyg savo ir mašinos jėgomis pasitikėjusio „Škoda Fabia“ vairuotojo bėdos nesibaigė. Automobilis savo eiga važiuoti nebegalėjo, tad teko kviesti techninę pagalbą, kuri „Škodą“ nuvežė į savininko nurodytą vietą.

Apie eismo sąlygas šalies keliuose informuojančiame Lietuvos automobilių kelių direkcijos tinklapyje eismoinfo.lt ketvirtadienį šis potvynio užlietas Klaipėdos rajono kelio ruožas nepažymėtas.

Vairuotojai įspėti tik apie apsemtą kelią Kretingos rajone, Kartena–Kūlupėnai–Salantai 14.05 km. Jis pravažiuojamas, tačiau apsemtame ruože ribojamas greitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.