Kauniečiai piktinasi, kad gatvėse dar yra neegzistuojančių kelio ženklų: būtų malonu, jei juos nukabintų

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas trečiadienį atkreipė dėmesį, kad miesto gatvėse vis dar yra ženklų, kurie prieš kelis mėnesius išbraukti iš Kelių eismo taisyklių. Vieną tokį kelio ženklą kaunietis įamžino „Aklųjų“ sankryžoje.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas trečiadienį atkreipė dėmesį, kad miesto gatvėse vis dar yra ženklų, kurie prieš kelis mėnesius išbraukti iš Kelių eismo taisyklių.<br>Skaitytojo nuotr.
„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas trečiadienį atkreipė dėmesį, kad miesto gatvėse vis dar yra ženklų, kurie prieš kelis mėnesius išbraukti iš Kelių eismo taisyklių.<br>Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-09-06 08:47, atnaujinta 2022-09-09 11:22

„Būtų malonu, jei Taikos pr. ir Savanorių pr. sankryžoje „Kauno gatvių apšvietimas“ nukabintų Kelių eismo taisyklėse nuo birželio 1 d. neegzistuojančius kelio ženklus „Radijas“.

Manau, Kauno gatvėse ir taip daugiau negu reikia prifarširuota kelio ženklų“, – svarstė skaitytojas, trečiadienį pasidalijęs minėto ženklo atvaizdu.

Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius pabrėžė, kad Kauno gatvėse vyksta nuolatinė infrastruktūros priežiūra. Kelio ženklai – ne išimtis. Be to, jis pažymėjo, kad kelio ženklas jau yra nuimtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją