Vykdant remontą vienoje pagrindinių sostinės Ukmergės gatvėje, numatyti eismo ribojimai

Vykdant vienos pagrindinių sostinės Ukmergės gatvės inžinerinių tinklų remonto remontą numatyti eismo ribojimai, ketvirtadienį pranešė Vilniaus savivaldybė.

Vykdant remontą vienoje pagrindinių sostinės Ukmergės gatvėje, numatyti eismo ribojimai.<br>T.Bauro nuotr.
Vykdant remontą vienoje pagrindinių sostinės Ukmergės gatvėje, numatyti eismo ribojimai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 6, 2022, 5:43 PM

Pasak jos, remonto darbai Ukmergės gatvėje, prie sankryžos su Perkūnkiemio ir A.Vienažindžio gatvėmis (miesto centro kryptimi) pradedami šeštadienį ir bus vykdomi iki spalio 25 dienos.

Numatyta rekonstruoti šilumos, nuotekų ir lietaus vandens surinkimo tinklus, sutvarkyti pirmos eismo juostos dangą, perkelti viešojo transporto sustojimo vietą.

Darbų metu Ukmergės gatvės atkarpoje nuo Vakarinio aplinkkelio iki Perkūnkiemio gatvės bus uždarytas eismas pirma ir antra eismo juostomis. Iš trečios eismo juostos bus leidžiama važiuoti tiesiai ir į dešinę (į Perkūnkiemio gatvę), iš ketvirtos – tik tiesiai (draudžiamas posūkis į kairę).

Norint įvažiuoti į A.Vienažindžio gatvę, vairuotojai bus nukreipiami apylanka, apsisukant Ukmergės, Gabijos ir S.Nėries gatvių sankryžoje.

Dėl galimų spūsčių, vairuotojams rekomenduojama rinktis alternatyvius maršrutus Vakariniu aplinkkeliu. Važiuojant pro remonto darbų vietą, prašome laikytis laikinų greičio apribojimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.