Po NATO viršūnių susitikimo sostinei liko sutvarkytos gatvės: vilniečiai pasakė, ką apie jas galvoja

Prieš NATO viršūnių susitikimą Vilniuje įvyko daug kosmetinio remontų. Iki susitikimo Vilniuje buvo atnaujinta 22 km atkarpų visame mieste. Palyginimui, per visą sezoną buvo išasfaltuota tik 30 km dangos. Atnaujintos buvo ne tik gatvės, bet ir šaligatviai, kai kur padažytos atramos. MadeinVilnius.lt apklausoje vilniečiai įvertino kosmetinius pataisymus.

Prieš NATO viršūnių susitikimą Vilniuje įvyko daug kosmetinio remontų.<br>Asociatyvi V.Balkūno nuotr.
Prieš NATO viršūnių susitikimą Vilniuje įvyko daug kosmetinio remontų.<br>Asociatyvi V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aneta Kurowska

Jul 22, 2023, 5:11 PM

Tik kosmetinius pataisymus pastebėjo 31 proc. apklaustųjų (278 balsai), o mano, kad Vilnius tapo švaresnis ir tvarkingesnis – 24 proc. (211 balsų). Kita grupė apklaustųjų mano, kad pagerėjo net gatvių būklė. Taip mano 23 proc. apklaustųjų (207 balsai).

Jokių pakeitimų nepastebėjo 12 proc. respondentų (104 balsai), o klausimas pasirodė neaktualus 10 proc. žmonių (89 balsai).

Tarp per pora mėnesių asfaltuotų atkarpų yra ne tik centrinėje miesto dalyje esančios Pylimo, A. Goštauto ar Žygimantų gatvės, bet ir gatvės atokiau nuo centro – Mokslininkų, Rokantiškių, Sodybų. Ilgiausios atkarpos naujai asfaltuotos Ozo gatvėje (daugiau nei 2,5 km), Laisvės prospekte ir Nemenčinės plente (po maždaug 2 km).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.