Tęsiasi Tauro kalno rekonstrukcija: nuo pirmadienio įvedami laikini eismo ribojimai

Tęsiantis Tauro kalno rekonstrukcijos darbams, V. Kudirkos gatvėje bus įrengiamas lietaus nuotekų tinklas. Šių darbų metu įvedami laikini eismo ribojimai.

Nuo pirmadienio įvedami laikini eismo ribojimai V. Kudirkos gatvėje.<br>Vilniaus miesto savivaldybės/S.Žiūros nuotr.
Nuo pirmadienio įvedami laikini eismo ribojimai V. Kudirkos gatvėje.<br>Vilniaus miesto savivaldybės/S.Žiūros nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilniaus miesto savivaldybė

Aug 3, 2023, 2:25 PM

Nuo rugpjūčio 7 d. iki rugpjūčio 20 d. važiuojant nuo Tauro kalno V. Kudirkos gatve transporto priemonių eismas bus leidžiamas tik pirma eismo juosta, iš kurios kelionę nuo V. Kudirkos–J. Jasinskio–Pamėnkalnio gatvių sankryžos bus galima tęsti tik tiesiai (link Gedimino prospekto) arba į dešinę (į Pamėnkalnio gatvę).

Laikinų eismo ribojimų metu nebus leidžiama atlikti kairiųjų posūkių į J. Jasinskio gatvę ir stovėjimo aikštelę šalia pastato adresu V. Kudirkos g. 22. Eismas V. Kudirkos gatve į Tauro kalną vyks be pakeitimų.

Dėl įvedamų eismo ribojimų rugpjūčio 7–20 dienomis 21 maršruto autobusai paskutinius reisus Centro kryptimi užbaigs ne sukdami į J. Jasinskio gatvę, o važiuodami tiesiai V. Kudirkos gatve iki J. Tumo-Vaižganto stotelės (šalia Lukiškių aikštės).

Taip pat eismo ribojimų laikotarpiu galimi 3G, 21, 22 ir 73 maršrutų autobusų bei 4, 10 ir 17 maršrutų troleibusų vėlavimai.

Viešojo transporto keleivių ir transporto priemonių vairuotojų, važiuojančių V. Kudirkos gatve Gedimino pr. kryptimi, prašome keliones planuoti su laiko atsarga, o esant galimybei – rinktis alternatyvius maršrutus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.