Ketvirtadienio rytą eismo sąlygas sunkina plikledis, snygis ir rūkas

Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja, kad ketvirtadienio rytą eismo sąlygas sunkina plikledis, snygis ir rūkas.

Ketvirtadienio rytą eismo sąlygas sunkina plikledis, snygis ir rūkas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ketvirtadienio rytą eismo sąlygas sunkina plikledis, snygis ir rūkas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2023, 9:16 AM

Didžiojoje šalies dalyje dėl buvusių ar tebesitęsiančių mišrių kritulių, valstybinės reikšmės kelių dangos šlapios arba drėgnos, kai kur susiformavo plikledis.

Mažesnio intensyvumo pagrindinių kelių dangos drėgnos, šlapios kai kur padengtos pažliugusiu sniegu ar prispausto sniego sluoksniu, kuris vietomis siekia iki 10 cm, susidariusios provėžos.

Slidžius ir provėžotus kelių ruožus barsto ir valo AB „Kelių priežiūra“, tačiau vairuotojų prašoma atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Vakarinėje ir pietinėje šalies pusėje eismo sąlygas sunkina rūkas, matomumas sumažėjęs ir vietomis siekia iki 50 m. Ukmergės, Jonavos apskrityse silpnas snygis, Marijampolėje – lijundra. Kitur be žymesnių kritulių. Oro temperatūra nuo 0 iki 5 laipsnio šalčio, pietuose kai kur 1 laipsnis šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną numatomi daug kur nedideli krituliai, vyraus nedidelis sniegas, taip pat galima silpna lijundra, vietomis rūkas, plikledis. Vėjas šiaurinių krypčių, 4–9 m/s. Oro temperatūra nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.