„Mercedes-Benz“ netrukus žada nustebinti – tai bus pats pigiausias modelis

Kompanija „Mercedes-Benz“ atskleidė, kad pristatys patį pigiausią „Mercedes-Benz“ automobilį. Jį oficialiai parodys publikai rugsėjį Miunchene vyksiančioje automobilių parodoje.

„Mercedes-Benz“ atskleidė, kad pristatys patį pigiausią „Mercedes-Benz“ automobilį.<br>Pixabay.com nuotr.
„Mercedes-Benz“ atskleidė, kad pristatys patį pigiausią „Mercedes-Benz“ automobilį.<br>Pixabay.com nuotr.
„Mercedes-Benz“ atskleidė, kad pristatys patį pigiausią „Mercedes-Benz“ automobilį.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Mercedes-Benz“ atskleidė, kad pristatys patį pigiausią „Mercedes-Benz“ automobilį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 2, 2023, 1:54 PM

Nors vokiečiai oficialiai neatskleidžia visai jokios informacijos apie tai, koks tai automobilis, anot portalo „Motor 1“, tai bus demokratiškiausias, pigiausias iki šiol „Mercedes-Benz“, pranešama „Žinių radijo“ laidoje „Piko minutės“.

Greičiausiai naujiena pakeis iš karto du modelius – A ir CLA klases. Panašu, kad tai bus taip vadinamas liftbekas (angl. liftback), tai yra penkiaduris hečbekas kuris iš šono atrodo kaip kupė.

Nors „Mercedes-Benz“ informacijos apie automobilį neatskleidžia, tačiau iš ankstesnių pranešimų aišku, kad tai bus kitų metų gale turintis debiutuoti naujos kartos kompaktinių automobilių šeimos narys.

Tai bus elektra varomas automobilis ir, greičiausiai, jie neturės nė vieno varianto su vidaus degimo varikliu. Tačiau kiti šaltiniai sako, kad visgi bent jau iš pradžių bus ir hibridinė versija. Tačiau daugiau informacijos bus sužinota rugsėjį.

Be šios naujienos, „Mercedes-Benz“ Miuncheno parodoje žada parodyti ir E klasės universalą pavadintą „All-Terrain“. Tai bus versija su kiek padidintu pravažumu. Sakoma, kad bus galima įsigyti ne tik universalą, bet ir E klasės sedaną „All-Terrain“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.