Projekto „Paslapčių namai“ finalas - tai fiasko

Prieš beveik 3 mėnesius TV3 televizijos kanalas pradėjo rodyti naują realybės šou – „Paslapčių namai“. Jo rengėjai dar prieš prasidedant šou skelbė žinią, kad šis renginys bus intriguojantis, unikalus, naujiena po Lietuvos dangumi.

Kada Lietuvoje sulauksim tikro, įdomaus, sąžiningo realybės šou, kur laimės to vertas žmogus?<br>D. Umbrasas
Kada Lietuvoje sulauksim tikro, įdomaus, sąžiningo realybės šou, kur laimės to vertas žmogus?<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Skaitytojas

May 26, 2013, 9:48 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 6:28 AM

Tai daugumą sudomino, kaip ir žaidimo pavadinimas – „Paslapčių namai“. Gi kiekvienam smagu narplioti paslaptis, o juolabiau kitų žmonių. Tačiau šis projektas pasirodė eilinis simpatijų ir antipatijų šou. Ir tai parodė šį šeštadienį įvykęs didysis finalas.

Nesidomintiems šiuo realybės šou – nugalėtoju tapo žmogus, greičiausiai praradęs savo paslaptį, (skaičiuojant dienas nuo bendros su Laura paslapties panaikinimo), neatspėjęs nei vienos iš kitų 14 paslapčių ir net nesistengęs spėti.

Priminkit, kaip žaidimas vadinasi? Berods „Paslapčių namai“. Tačiau kiekvieną šeštadienį žiūrint tiesioginę laidą atrodė, kad žiūri „Šlovė ir turtai“, kur laimėtojas renkamas vien pagal simpatijas.

Kaip tokiam realybės šou žiūrovai gali spręsti kas turi laimėti, o kas ne? Juk dalyvių pagrindinis tikslas, pasak organizatorių, yra įminti kitų dalyvių paslaptis ir išsaugoti. Šiuo atveju žiūrovai objektyviai vertinti negali.

Iš likusių finalininkų du sugebėjo atspėti po dvi paslaptis ir vienas – tris. Bet visi trys liko už borto. Galiausia, kur sąžiningumas šių dalyvių atžvilgiu? Jie stengėsi, galvojo, nebijojo spėti ir suklysti, kol nugalėtojas tik mėtydavosi pasisvaisčiojimais ir nesiimdavo veiksmų. Čia beveik tas pats kaip „Dainų dainelėje“ apdovanoti nebylius, o šokių projektuose – bekojus.

Kada Lietuvoje sulauksim tikro, įdomaus, sąžiningo realybės šou, kur laimės to vertas žmogus? Turbūt negreitai, o galbūt niekada...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.