Išvaduokite mane nuo nuogybių televizijoje!

Noriu pasidalinti savo nuomone ir pasipiktinimu dėl kabelinės televizijos „C gates“ transliuojamo kanalo „Blue Hustler“. Kauno mieste šis kanalas yra sudubliuotas su kitu kanalu – su TV8 (kodėl sudubliuotas, kai yra keletas tuščių kanalų?). Labai džiaugiamės kanalu TV8. Ne veltui šis kanalas gavo nacionalinio transliuotojo statusą. Čia rodoma aukštesnės moralės ir kokybiškesni filmai, laidos. Bet transliaciją kiekvieną vakarą lygiai 24 val. grubiai, vidury filmo nutraukia erotinio turinio kanalas „Blue Hustler“.

Daugiau nuotraukų (1)

Darijo

Jul 24, 2013, 10:32 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:02 PM

Išreklamuotieji filmai, tokie kaip „Titanikas“ „Ana ir karalius'“, „Neliečiamieji'“ ir t.t. buvo nutraukti vidury kino eigos kanalo „Blue Hustler“. Mane, kaip vartotojui ir pinigų mokėtojui, tokia „C gates“ savivalė labai piktina. Taip pažeidžiamos mano, kaip vartotojo, teisės.

Ir iš viso – juk galima ir nemokamai tą nuogybių kanalą vidury dienos žiūrėti internete. O mokėdamas pinigus negaliu pažiūrėti gerų filmų!

Kreipiausi į „C gates“ administraciją. O jie pareiškė, kad taip bus ir toliau. Lyg tai būtų normalu. Ši situacija daugeliui žmonių nepatinka.

Jei ir toliau taip bus, matyt reikės pradėti kovoti už savo, kaip vartotojo, teises. O galbūt pereiti į kitą kabelinės televizijos tiekėją.

„C gates“ vadovas Paulius Dambrauskas:

„Kuomet su TV3, kuri valdo TV8 kanalą, sudarinėjome sutartį, šio programa buvo transliuojama iki 23 valandos. Tuomet nuo vidurnakčio, kai prie televizoriaus jau nesėdi šeimos su vaikais, transliavome „Blue Hustler“ kanalą. Tačiau kaip matau, šią savaitę TV8 programa persikelia ir po vidurnakčio, tokiu būdu jos programa yra nutraukiama, nes mūsų apie pasikeitimus niekas neinformavo.

Aišku, mes susisieksime su TV8 ir, išsiaiškinę, ar pokyčiai yra tik šios savaitės, ar ilgalaikiai, priimsime vienokius ar kitokius sprendimus, kad nenukentėtų žiūrovai“.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.