Televizijos pirato apgauta šakietė: „Dabar jam nebus saldu“

Noriu papasakoti istoriją apie nesąžiningus žmones, nelegaliai įrenginėjančius piratinę televiziją. Jaučiuosi apgauta ir noriu, kad apie tokius nešvarius darbus sužinotų kuo daugiau žmonių, kad apgavikams gyventi nebūtų saldu.

Daugiau nuotraukų (1)

Vilma

2014-05-05 12:17, atnaujinta 2018-02-14 07:53

Gyvenu Šakiuose. Panorau paįvairinti savo dienas ir nusprendžiau, kad reikia televizijos ir antrajame kambaryje. Turėjau legalią palydovinę televiziją. Kreipiausi į vietinį meistrą K.Š. patarimo. Jis man pasakė, kad legaliai antrą televizorių įsirenginėti yra nesąmonė, o jis viską galįs padaryti gerokai pigiau ir geriau.

Taip virš namo iškilo ne visai legali lėkštė. Nesigraužiau, nes namuose atsirado ilgai lauktas „naujas gyventojas“ ir pasidarė linksmiau. Tačiau džiaugtis teko neilgai, nes transliacijos nutrūko...

Paskambinau meistrui, jis liepė pasikeisti įrangą. Paklausiau, sumokėjau pinigus ir vėl galėjau žiūrėti televiziją. Kažkaip net nepagalvojau, kad už tai negavau nei jokių įrangos dokumentų, nei sąskaitos.

Tačiau po kurio laiko televizija vėl pradėjo neberodyti. Paskambinus meistrui jis už papildomą mokestį pakeitė kortelę. Tačiau po kurio laiko televizija neberodė nei su nauja įranga, nei su nauja kortele. Kortelę teko keisti darkart. Žinoma, už papildomą mokestį.

Pačiai dabar skamba neįtikėtinai, bet vis save įtikinėdavau, kad sumokėjus tiek pinigų, dar išleisti truputį daugiau už galimybę žiūrėti televiziją nėra taip baisu.

Tačiau, kai ir vėl nutrūko transliacijos ir darkart kreipiausi į meistrą, buvau iškoliota necenzūriniais žodžiais ir išgirdau, kad tai mano asmeninės problemos ir atstočiau. Buvau priblokšta, kad per metus sumokėjus apie 1500 Lt už visą įrangą ir paslaugas, žmogus net nesugeba padėti.

Kadangi dokumentų ir kvitų neturiu, sunku kažką įrodyti, tačiau manau, kad šiais laikais tokie žmonės vis tiek turi sulaukti atsakomybės. Todėl kreipiausi ir į Valstybinę mokesčių inspekciją, ir į Šakių policiją.

O aš dar kartą įsitikinau, kad naudojantis nelegaliomis paslaugomis galima likti ir be televizijos, ir be pinigų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.