Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Vaikinas nutirpo pamatęs, ką pirtyje daro jo seksuali mylimoji

Jau ilgai kankinuosi, reikia kažkam išsipasakoti. Deja, artimų draugų neturiu, todėl ši skiltis vienintelė vieta, kurioje tai galiu padaryti ir paprašyti patarimo.

„Prabėgus pirmiems pažinties mėnesiams, ji suprasdavo kada aš noriu mylėtis, o kada jai užtenka padaryti man oralinį“, - rašo autorius.<br>123rf asociatyvi nuotr.
„Prabėgus pirmiems pažinties mėnesiams, ji suprasdavo kada aš noriu mylėtis, o kada jai užtenka padaryti man oralinį“, - rašo autorius.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Autorius teigia, jog įžengęs į pirtį pamatė savo mylimąją tenkinant kitą vaikiną oraliniu būdu, o aplinkui sėdėjo žiūrovai.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Autorius teigia, jog įžengęs į pirtį pamatė savo mylimąją tenkinant kitą vaikiną oraliniu būdu, o aplinkui sėdėjo žiūrovai.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Anot psichologės R.Želionienės, jeigu žmogus netinkamai pasielgė vieną kartą, taip gali pasielgti ir vėl.<br>Lauros Bubilaitės nuotr.
Anot psichologės R.Želionienės, jeigu žmogus netinkamai pasielgė vieną kartą, taip gali pasielgti ir vėl.<br>Lauros Bubilaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Dovydas

2014-09-03 21:29, atnaujinta 2017-04-16 16:28

Man 24 metai gyvenu atokiame miestelyje, dirbu „ant savęs“, todėl pažinčių ratas gana siauras. Iki 21-erių nebuvau patyręs jokio intymumo, ką jau čia... Nebuvau net flirtavęs su priešingos lyties atstove. Nesakyčiau, kad esu nepatrauklus, gal tiesiog per daug drovus.

Kol mano gyvenime nepasirodė ji. Moteris vardu Agnė. Vadinu ją moterimi, nes nuo pat pažinties pradžios jos kūnas ir žvilgsnis spinduliavo branda.

Pirmas mūsų susidūrimas įvyko draugo sodyboje. Vakarėlio metu ilgai žaidėme akimis, kol galiausiai šiek tiek išgėrus įgriso tik žaisti. Alkoholio dėka atsipalaidavęs ir sukaupęs drąsą užkalbinau savo būsimą draugę. Pažintį užmegzti nebuvo sunku, ji buvo ką tik išsiskyrusi su vaikinu ir aš jai tapau ta akmenine siena, į kurią ji galėjo atsiremti.

Vakaro metu susipažinę ir išsipasakoję vienas kitam savo jausmus atsidūrėme toje pačioje lovoje. Gėdinga prisiminti, ką tuomet joje nuveikiau, bet ji buvo labai supratinga ir turbūt tai lėmė, kad aš iki šiol savo lovoje matau tik ją.

Taigi dvejus su puse metų mūsų santykiai klostėsi puikiai. Ji labai mėgsta keliauti, o aš pildyti jos norus. Ji man atsidėkoja savo ekscentrišku būdu, ji žino, ko nori vyras. Prabėgus pirmiems pažinties mėnesiams, ji suprasdavo kada aš noriu mylėtis, o kada jai užtenka padaryti man oralinį (moterys, kai tai suprasit, jūsų santykiai pakils į naują lygį). Aišku tai man kėlė šiokių tokių įtarimų, bet per daug dėmesio į tai nekreipiau. Svarbiausia kad abu buvome laimingi.

Po mūsų gražių draugystės metų atėjo įvykis, kuris griauna kartu jau ilgai statomą, stiklo pilį.

Taigi, viskas nuo pradžių. Jos pusbrolis Aivaras pakvietė mano merginą į savo gimtadienį, taip, ją vieną. Nenorėjau su ja pyktis, leidau jai atsipalaiduoti vienai. Nuvežiau ją į visai netoli esančią pirtį ir palinkėjau atsipūsti nuo kamuojamų rūpesčių, bei prablaškyti savo mintis, atsipalaiduoti.

Buvom sutarę, kad pasiimsiu ją apie 2 val. nakties, taigi nervingai laukiau kol ji man paskambins, nesulaukęs paskambinau pats. Deja, kaip dažniausiai tokiais atvejais būna – telefonas išjungtas... Nieko nelaukęs sėdau už savo automobilio vairo ir viršydamas greitį lėkiau pas ją.

Atvykęs į linksmybių vietą ir įžengęs į vidų patyriau tai ko nelinkėčiau patirti niekam, na gal išskyrus savo pikčiausią priešą. Mano Agnė besilinksminančiųjų ratuko viduryje oraliniu būdu tenkino savo pusbrolį Aivarą.

Žinoma, vėliau ji atskleidė visas savo melagystes apie tai, kad Aivaras nėra jos pusbrolis, o buvęs vaikinas. Dievagojosi, jog buvo labai girta ir nesuprato savo veiksmų, juo labiau pasekmių. Bandė teisintis kad tai buvo kažkoks intymus žaidimas, kurį ji pralaimėjo, nors buvo užtikrinta savo pergale. Atsiprašė ir dėl to, kad eilinį kartą pervertino savo sugebėjimus prieš stipriosios lyties atstovą.

Tada išsivežiau ją iš gimtadienio nesakęs nė žodžio.

Manote kad elgtumėtės kitaip? Paleistumėt į darbą kumščius?

Aš kelią pro gyvenimą skinuosi proto aštrumu, o ne kumščių stiprumu. Galvas lemta daužyt bukiems žmonėms, kitų, dar bukesnių žmonių rankomis. Leidau jai ir sau apmąstyti viską ir po savaitės svarstymų visgi atkūriau su ja santykius.

Nuo to laiko iki dabar ji elgiasi pavyzdingai. Tačiau į mano galvą lenda labai daug minčių, ypač paskaičius gyvenimiškas istorijas, lrytas.lt „Bendraukime“ skiltyje.

Todėl noriu paprašyti patarimo bei trumpos ir aiškios savo moters elgesio analizės. Kaip man elgtis toliau? Ar jūs galėtumėte su tuo susitaikyti? Ar gali būti jog tai vienintelė jos klaida?

***

Komentuoja psichologė Ramunė Želionienė:

Ačiū už pasitikėjimą ir atvirumą. Jūsų istorija visiems jauniems vyrams ir moterims dar kartą primena, kad be fizinio kūno kiekvienas žmogus turi ir sielą. Kitaip Jūs nesijaustumėt taip, kaip jaučiatės ir, greičiausiai, mes negautumėm Jūsų laiško. Tikimės, kad įžvalgos paskatins susimąstyti ir rasti atsakymus į Jums svarbius klausimus.

Išminčiai moko: nesvarbu, kodėl tai vyksta tavo gyvenime, svarbiausia – koks tavo vaidmuo jame.

Siūlyčiau geriau suprasti savo elgesį. Pasidomėkite alkoholio poveikiu smegenims. Mokslininkai jau seniai įrodė, kad tam tikras alkoholio kiekis žmogui padovanoja euforines būsenas, tačiau didelis alkoholio kiekis sunaikina vertybes, žmogus elgiasi neadekvačiai. Šioje istorijoje tai akivaizdu.

Iš aprašytų situacijų susidaro įspūdis, kad tiek vyras, tiek moteris šioje poroje vienas kitą eksploatuoja. Vartoti vienas kitą yra pats paprasčiausias santykių pagrindas. Tu man duodi viena, aš tau duodu kita. Paprastai tokie santykiai neperauga į šeimą, neturi tvirto pamato. Arba šeimos pagrindas bus be vertybių.

Tad tiek vyras, tiek moteris turi sau atsakyti į klausimą: ar aš galėsiu gyventi su žmogumi, kuris galėtų pasielgti taip? Nes nėra jokios garantijos, kad tai buvo paskutinis kartas.

Ne paslaptis, kad yra šeimų, kuriose neištikimybė yra toleruojama. Ne paslaptis, kad yra ir vyrų, ir moterų, kurioms vieno partnerio egzistavimas yra nesuvokiamas. Tačiau pastebėkite, koks jų gyvenimo būdas, kokia jų pasaulėžiūra. Pamąstykite, ar taip norite gyventi ir Jūs?

Aš tikiu, kad Jūsų proto aštrumas nėra tik Jūsų pasakyti žodžiai apie save. Lai proto aštrumas susijungia su protingu elgesiu. Jūsų protingu elgesiu. Nes kitų žmonių netinkamas elgesys nėra priežastis Jums elgtis netinkamai.

Džiaukitės, kad Jums kyla tokie klausimai, kuriuos drąsiai išrašėte. Tai brandos požymis. Susipažinote su moterimi, nuo jos apsvaigote, mėgavotės bendravimu, šalia jos jautėtės tikru vyru. Bet ar tikrai oralinis seksas tinkamu Jums metu yra viskas, ko esate vertas? Ar tikrai norite pasenti su moterimi, kuri numano, kada Jūs jos geidžiate? Ar tikrai norite susieti savo gyvenimą su moterimi, kuri draugaudama su Jumis leidžia sau turėti intymių santykių su kitu vyru kitų žmonių akivaizdoje? Ar tikrai esate vertas tik tiek? Nejau manote, kad toks elgesys susijęs su jaunyste? Juk yra ir kitaip besielgiančių jaunų žavių moterų.

Vyriškumas – tai nėra būti oraliai patenkintu pačiu geriausiu Jums metu. Ateis laikas, kai Jūsų asmeniniai seksualiniai poreikiai Jums pačiam nebebus tokie svarbūs. Dauguma vyrų seksą naudoja streso sumažinimui, santykių stiprinimui, vyriškumo užtvirtinimui. Bet tai iliuzija. Intymūs santykiai apjungia porą daug sudėtingesniais saitais. Bet apie tai - kitą kartą. Jums užtenka žinoti, kad neištikima moteris mylėdamasi su Jumis savo energetiniame lauke nėra viena. Ji yra su visais savo paraleliniais sugulovais. Ir dar visai neaišku, ką tuomet prieš save įsivaizduoja.

Jūsų prisirišimas prie Agnės akivaizdus. Bet jis – labiau emocinis. Praskiestas pavydu, įtampa, intrigomis, abejonėmis. Jei Agnė niekada daugiau su Jumis nesimylėtų – kas dar Jus abu sietų? Kada Jums su ta moterimi būna gerai, kada Jūs jaučiatės laimingas? Agnės istorija visoms moterims yra geras pavyzdys, kaip šiuolaikiniame pasaulyje yra sužlugdytas tikrasis moteriškumas. Beribis alkoholio vartojimas, gašlūs vakarėliai – tai laisvas kiekvieno pasirinkimas. Tik moterys nuo jų nemoteriškėja. Gaila, bet aplinkoje turime labai nedaug gerųjų pavyzdžių, kaip dera save gerbti moteriai. Agnė net nenutuokia, kas yra jos tikroji galia. Bet tikrai ne oralinio sekso įgūdžiai.

Pagalvokite, kas Jums yra tikra moteris. Šalia kokios moters norėtumėte bręsti, augti visomis prasmėmis, su kokia moterimi norėtumėte sukurti šeimą, susilaukti vaikų ir pasenti?

Jei Jūs priimate Agnę tokią, kokia ji yra dabar, nesitikėkite iš jos nieko. Palikite jai jos klaidas. Šis įvykis labiausiai pakenkė ne Jums, o jai. Tik gali būti, kad ji to dar nežino.

Pasilikus su Agne Jums pačiam teks įveikti abejones, pavydą. Visa tai netruks amžinai. Bet iš Jūsų pareikalaus daug valios pastangų – patikėti žmogumi po neištikimybės yra labai sudėtinga. Agnė iš meilės Jums gali vėl ir vėl stiprinti Jūsų tikėjimą ja. Tačiau būkite budrus, ar tikrai ta moteris nesinaudoja Jūsų tokiu mažai jai kainuojančiu dosnumu.

Nusivylęs šiais santykiais sunkiau patikėsite kitais. Jums nenaudinga apie moteris prisigalvoti blogai, tad geriau būtų susidraugauti su vertybiškesne asmenybe.

Visgi, nėra nė vieno šventojo be tamsios praeities. Bet kokiu atveju nesiūlyčiau būti detektyvu santykiuose. Tai vargina. Galite pasitikėti – pasitikėkite, negalite – pasitraukite. Moterų pasirinkimas yra didelis. Ir Jūs galite susirasti Jums labiau tinkamą. Bet jei ieškosite tuo pačiu būdu, vėl gausite tokį patį variantą.

Gali būti, kad Agnė susivoks ir nebenorės daugiau tokių patirčių. Ir Jūs abu gyvensite ilgai ir laimingai! Dievas to linki mums visiems. Bet visi mes turime savų pamokų, savų namų darbų. Tad ne veltui ir Jums ši patirtis. Stebėkite, matykite ir pasirinkite savo gyvenimo kelią su daugiau šviesos.

P.S.: jei norite pavyzdingai besielgiančio partnerio, įsigykite šunį. Jie dresuojami daug lengviau nei moterys. Nes moterų prigimtis keičiasi sunkiai. Labai gerai pagalvokite, ar verta save atiduoti tai, kuri Jūsų negerbia. Nes nemoka gerbti savęs. O tai reiškia, kad savęs nemyli, netausoja. Kaip ir Jūsų. Nesvarbu, ką sako. Elgesys pasako daugiau. Ir neskaitykite kitų gyvenimo istorijų. Kurkite savąją.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.